Ο Μαριάνοβιτς στο Sportal: «Θέλω να κάνω στη Σερβία ό,τι και ο Πρίντεζης στη Σύρο» (vid)

Ο Μαριάνοβιτς στο Sportal: «Θέλω να κάνω στη Σερβία ό,τι και ο Πρίντεζης στη Σύρο» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 22:50 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 02.07.2024

Ενθουσιασμένος με την εμπειρία του στη Σύρο και το STOIXIMAN AEGEANBALL FESTIVAL δήλωσε στην κάμερα του Sportal ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς!

Ένα από τα πολλά αστέρια που συμμετέχουν στο Stoximan AegeanBall Festival στη Σύρο είναι και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ο Σέρβος σέντερ που πέρυσι αγωνίστηκε με τους Ρόκετς, μίλησε στην κάμερα του Sportal και δεν έκρυψε την επιθυμία του να διοργανώσει στη Σερβία ένα αντίστοιχο τουρνουά.

Διαβάστε τι είπε για την εμπειρία του στο νησί του Αιγαίου, τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, αλλά και τους στόχους του με την εθνική Σερβίας:

«Είναι φανταστικά στη Σύρο. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή εδώ πέρα. Είναι φοβερή εμπειρία. Περνάω τέλεια στο νησί και αυτό που βιώνω στο νησί είναι μοναδικό», είπε ο Μαριάνοβιτς για το τουρνουά και συνέχισε:

«Θα ήθελα να κάνω κάτι αντίστοιχο και τη χώρα μου, τη Σερβία που έχει πολύ κόσμο από τον αθλητισμό».

Ο πανύψηλος Σέρβος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Γιώργο Πρίντεζη και την δράση του στη Σύρο, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Σερβίας, τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα επιθυμούν να πάρουν ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Τέλος, ο Μαριάνοβιτς μίλησε και για την καριέρα του στο ΝΒΑ, επισημαίνοντας ότι είχε μια καλή σεζόν με τους Ρόκετς και θα ήθελε και τη νέα σεζόν να έχει την ίδια επιτυχία!