Ο Ματέο μίλησε για το μέλλον του στη Ρεάλ: «Τόσο ανησυχώ...»

Τσους Ματέο

Ο Ματέο μίλησε για το μέλλον του στη Ρεάλ: «Τόσο ανησυχώ...»

Sportal newsroom 10:15 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 13.08.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στην κορυφή της ACB, μετά τη νίκη κόντρα στην Τενερίφη και ο Τσους Ματέο στάθηκε στο επίπεδο ανησυχίας που υπάρχει στα ενδότερα της ομάδας, το οποίο είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Παρ' ότι τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Τενερίφη, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε αυτό που ήθελε και διατήρησε την παρουσία της στην κορυφή της ACB. Η ομάδα του Τσους Ματέο ζορίστηκε, όμως στο τέλος επικράτησε με 80-78, αφήνοντας πίσω τις τρεις διαδοχικές ήττες στην Euroleague, οι δύο εξ αυτών μάλιστα εντός έδρας απέναντι σε Παναθηναϊκό AKTOR και Φενέρμπαχτσε.

Ο Τσους Ματέο μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων, ενώ επεσήμανε πως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα η Ρεάλ είναι η καλύτερη δυνατή.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μιλώντας για την κατάσταση στην ομάδα του τόνισε: «Αν μου έλεγαν ότι θα βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση, θα το... έπαιρνα, ακόμα και αν σήμαινε να χάσουμε τρία παιχνίδια στη σειρά στην EuroLeague. Επειδή αυτό δηλώνει την πολύ καλή δουλειά που έχουμε κάνει ως ομάδα.

Το πρώτο κομμάτι της σεζόν ήταν φανταστικό. Και αν ακόμα μου έλεγαν ότι θα πάρουμε το Super Cup και το Copa Del Rey, θα το κρατούσα ακόμα περισσότερο. Έχουμε κερδίσει ήδη δύο τίτλους και είμαστε πρώτοι σε πρωτάθλημα και EuroLeague. Από τις 18 ομάδες στην EuroLeague είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να την κερδίσουμε δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Γνωρίζω τον... σφυγμό της ομάδας καλά. Κατά τη διάρκεια των παραθύρων της FIBA οκτώ από τους παίκτες μας έφυγαν, δύο από αυτούς έκαναν υπερατλαντικό ταξίδι. Όλα αυτά είναι νορμάλ, υπάρχει... υπερφόρτωση σε παιχνίδια και χιλιόμετρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να βρούμε τρόπο να κρατήσουμε τη φρεσκάδα μας. Υπό αυτές τις συνθήκες σε μία κλίμακα από το 0 έως το 100, η ανησυχία μου είναι στο μηδέν!».