Ο Ματίας Λεσόρ απάντησε στο ερώτημα του κόσμου «Παναθηναϊκός ή NBA;» το επόμενο καλοκαίρι

Ο Ματίας Λεσόρ απάντησε στο ερώτημα του κόσμου «Παναθηναϊκός ή NBA;» το επόμενο καλοκαίρι

Sportal newsroom 12:29 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 26.09.2024

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στο Sportal για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και για το θέμα του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο κορυφαίος σέντερ της EuroLeague την περασμένη σεζόν και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός AKTOR να φτάσει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Γάλλος σέντερ, που αποτελεί και φέτος ένα από τα μεγάλα όπλα των «πράσινων», έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Sportal, όπου μίλησε για τους στόχους του τη νέα σεζόν, εξήγησε γιατί έβαλε τα κλάματα μετά τον τελικό της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποκάλυψε και τις συνομιλίες που είχε με τον Εβάν Φουρνιέ, πριν και μετά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Ματίας Λεσόρ απάντησε και σε ένα ερώτημα που «καίει» τον κόσμο του Παναθηναϊκού κι έχει να κάνει σχετικά με το μέλλον του. Αν δηλαδή σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ή αν σκέφτεται το ενδεχόμενο του NBA, μετά τις «σειρήνες» που υπήρξαν πριν μερικούς μήνες για έντονο ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Δειτε παρακάτω τη συνέντευξη του Γάλλου σέντερ και μετά το 3:50 την απάντηση που έδωσε στο σχετικό ερώτημα: