O... μερακλής Λου Ουίλιαμς και η παράλληλη σχέση του με δύο γυναίκες

O... μερακλής Λου Ουίλιαμς και η παράλληλη σχέση του με δύο γυναίκες

Χρήστος Τσάλτας 09:08 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 14.08.2024

Ο Λου Ουίλιαμς αποφάσισε να ρίξει αυλαία σε μια μεγάλη καριέρα 17 ετών στα παρκέ του ΝΒΑ. Όσο μνημονεύεται όμως για τα κατορθώματά του εντός παρκέ, άλλο τόσο ντόρο έκανε και με τις εξωγηπεδικές του προτιμήσεις.

Στα 17 χρόνια καριέρας στα παρκέ του ΝΒΑ ο Λου Ουίλιαμς πέτυχε πολλά. Κατάφερε να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της γενιάς του, αλλά και από τους πλέον συνεπείς παίκτες στη λίγκα. Το γεγονός άλλωστε πως στο διάστημα αυτό κατέκτησε 3 φορές το βραβείο του κορυφαίου έκτου παίκτη της σεζόν αποτυπώνει και το πόσο επιδραστικός ήταν στο παρκέ για κάθε ομάδα που αγωνίστηκε.

Όλα τα ωραία όμως, έχουν και ένα τέλος. Και στην περίπτωση του Ουίλιαμς το τέλος ήρθε με την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τα παρκέ. Μια είδηση που έγινε viral και έφερε και πάλι στο προσκήνιο τον χαρισματικό άσο.

Η δράση του εντός των γηπέδων ήταν έντονη. Άλλο τόσο έντονη όμως και η ζωή του έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ, συντηρώντας την οικογένειά του. Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή του στο Bleacher Report ο Ουίλιαμς είχε αναφερθεί σε ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ έντονα: την παράλληλη σχέση του με δύο γυναίκες.

«Είναι γελοίο το πώς οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι ήταν αδερφές. Περιφρονώ το γεγονός ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο στις φήμες και τις παρανοήσεις γύρω από αυτά. Αυτές οι γυναίκες δεν είναι απλώς τυχαίες σύντροφοι. είναι οι μητέρες των παιδιών μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά επί του θέματος.

Κοιτάζοντας πίσω, τα πάντα ξεκίνησαν από την μακροχρόνια σχέση του Ουίλιαμς με την Άσλεϊ Χέντερσον, την οποία αναφέρει ως «ξανθιά». Η Χέντερσον έγινε μητέρα των δύο πρώτων παιδιών του Ουίλιαμς, τα οποία ήταν καρπός έρωτα ανάμεσα στους δυο τους.

Στην πορεία και κατά την παρουσία του στο Τορόντο και τους Ράπτορς, ο Ουίλιαμς γνώρισε την Ρις Μίτσελ, την οποία αποκαλεί «καστανή». Μαζί απέκτησαν ένα παιδί, το τρίτο του Ουίλιαμς. Το παράδοξο σε αυτή τη σχέση είναι πως οι δύο γυναίκες όχι μόνο δεν βρέθηκαν στα... μαχαίρια, αλλά έχτισαν μια φιλική σχέση, δίχως να χάσουν την ευκαιρία να την επιδείξουν στα social media.

Όπως συνέβη το 2014, όταν εμφανίστηκαν μαζί με τον Λου Ουίλιαμς, σε μια είδηση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια, οδηγώντας στην αντίδραση του Sweet Lou να ζητήσει από τον κόσμο «να κοιτάει τη δουλειά του». Άλλωστε ο ίδιος παρά τον ντόρο ουδέποτε έδωσε δικαιώματα ή προσπάθησε να προβάλλει την προσωπική του ζωή, εστιάζοντας στο μπάσκετ. Αυτό άλλωστε ήταν και το κλειδί προς την επιτυχία, με τον χαρισματικό γκαρντ να γράψει την δική του ιστορία στα παρκέ της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.