Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα (vid)

Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα (vid)

Sportal newsroom 13:12 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 09.06.2024

Ένας μικρός φίλος του Ολυμπιακού ευχήθηκε να περάσει μια μέρα στο ΣΕΦ με τους αγαπημένους του αθλητές και το make a wish το έκανε πράξη!

Αν υπάρχει ένα συναίσθημα που κάνει τους ανθρώπους πιο δυνατούς, αυτό είναι η χαρά. Ο Ολυμπιακός μοίρασε... μπόλικη σε έναν μικρό του φίλο, που μέσω του "make a wish" ζήτησε να περάσει μια μέρα στο ΣΕΦ, με την αγαπημένη του ομάδα.

Ο μικρός φίλος της ομάδας του Πειραιά το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του και ο οργανισμός μοιράστηκε το βίντεο στα social media:

One, two, three… Η καλύτερη ημέρα της ζωής του Α. ξεκινούσε! Η προπόνηση με τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, του @olympiacosbc , η γνωριμία του μαζί τους και η πιο σφιχτή αγκαλιά, που έλαβε από τον αγαπημένο του παίκτη, ήρθαν να φωτίσουν το πρόσωπό του με το πιο λαμπερό χαμόγελο.

Μάθετε για την εκπλήρωση περισσότερων ευχών παιδιών στο link «Ιστορίες ευχών» που θα βρείτε στο bio μας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες; Μπείτε στο www.makeawish.gr και εγγραφείτε στα νέα μας!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!