Ο Μίλωνας εξαντλεί τα περιθώρια για να αγωνιστεί στην Basket League

Μίλων

Ο Μίλωνας εξαντλεί τα περιθώρια για να αγωνιστεί στην Basket League

Νίκος Καλαμπάκας 12:24 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 16.07.2024

Επιστολή του Μίλωνα στην ΕΟΚ προκειμένου να πάρει παράταση και να μπορέσει να αγωνιστεί στην Basket League.

Την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Basket League κάνει ο Μίλωνας και σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα (16/7) ο κ. Αγγελόπουλος μέσω της Δικηγορικής Εταιρείας του πληρεξούσιου δικηγόρου κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου, απέστειλε στην ΕΟΚ επιστολή όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα κάτωθι.

«Επί του παρόντος, καθόσον σας αφορά, σας γνωστοποιούμε ότι εναντίον της παράνομης αυτής απόφασης (εννοεί τον υποβιβασμό της ομάδας στη National league 1) ασκήσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ήδη εκδόθηκε η από 4/7/2024 προσωρινή διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών Αγγελικής Καρακατσάνη, με την οποία ανεστάλη η απόφαση αυτή της ΓΣ της 17/6/2024 έως τη συζήτηση της αίτησης, η οποία προσδιορίστηκε για την 13/11/2024.

Με την παρούσα επιστολή σας συγκοινοποιούμε την αίτηση με την προσωρινή διαταγή, προς γνώση σας και για τις νόμιμες συνέπειες και σας καλούμε, σε εφαρμογή αυτής.

Επίσης σας επισυνάπτουμε αίτηση για παράταση της προθεσμίας της 3 Ιουλίου για το πρώτο στάδιο αδειοδότησης που έχουμε καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ χωρίς να έχουμε επίσημη απάντηση.

Θα θέλαμε να εξαντλήσουμε την δυνατότητα να αγωνιστούμε στην basket league.

Ανατροπή με Μίλωνα: Δεν κατεβαίνει στην Basket League, πάει Β' Εθνική - Με 12 ομάδες το νέο πρωτάθλημα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:27 - 17.06.2024

Ανατροπή με Μίλωνα: Δεν κατεβαίνει στην Basket League, πάει Β' Εθνική - Με 12 ομάδες το νέο πρωτάθλημα

Αν και αρχικά ο Μίλων έκανε όλες τις διαδικασίες για σύσταση ΚΑΕ, εν τέλει κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της National League 1. Με 12 ομάδες η Stoiximan Basket League της νέας σεζόν.

Διαφορετικά, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε, ζητάμε να αγωνιστεί η ομάδα μας ̈ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ̈ στην Β’ Εθνική», αναφέρει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην επιστολή της στην ΕΟΚ.