Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού στο Μόναχο (pic)

Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού στο Μόναχο (pic)

Απόστολος Μαυράκης 21:06 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 25.10.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μοιράστηκε μέσω των social media της μια φωτογραφία στην οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι περικυκλωμένος και αποθεώνεται από πλήθος φίλων της ομάδας στην SAP Garden, λίγη ώρα πριν τον αγώνα με τη Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπάγερν στο νεόδμητο γήπεδο των Βαυαρών, SAP Garden, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει την τιμητική του λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Όπως μας ενημερώνει με σχετική φωτογραφία στα social media της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, πλήθος «ερυθρόλευκων» φιλάθλων περικύκλωσε τον κόουτς Μπαρτζώκα, αποθεώνοντας τον 59χρονο τεχνικό.

Όπως φαίνεται από την εικόνα, ο Μπαρτζώκας φωτογραφήθηκε με τους φίλους του Ολυμπιακού που είχαν φροντίσει να πάνε από νωρίς, ενώ ο ίδιος είχε απολαύσει την ίδια αποθέωση την Πέμπτη (24/10), κατά την αναχώρηση της ομάδας στο αεροδρόμιο για το Μόναχο, στα πλαίσια του προγράμματος «Together We Fly», όπου οι φίλοι των Πειραιωτών έχουν την ευκαιρία να ταξιδεύουν με την αποστολή της ομάδας.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπάγερν, έχοντας για πρώτη φορά εκτός ρόστερ τον Φίλιπ Πετρούσεφ που μετακινήθηκε υπό την μορφή δανεισμού στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο κόουτς Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του μετά από καιρό τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Νάιτζελ Ουίλιμας-Γκος να είναι εκτός των επιλογών του αφού συμμετείχε σε μόλις μια προπόνηση.