Ο Μπόλντουιν θέλει να αγωνιστεί στην εθνική του Ισραήλ

Ουέιντ Μπόλντουιν

Ο Μπόλντουιν θέλει να αγωνιστεί στην εθνική του Ισραήλ

Νίκος Καλαμπάκας 16:55 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 14.08.2024

Ο Μπόλντουιν έχει βρει το λιμάνι του στο Τελ Αβίβ και σε δηλώσεις του επισήμανε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα του Ισραήλ.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί ως νατουραλιζέ στην εθνική Ισραήλ εξέφρασε ο Ουέιντ Μπόλντουιν.

Ο Αμερικάνος γκαρντ της Μακάμπι έχει τραυματιστεί στη μέση και θα χάσει τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν, αφού θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη ξεκινήσει να σκέφτεται το ακόμα πιο μακρινό μέλλον και σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην εθνική Ισραήλ.

Ο παίκτης της Μακάμπι περνάει καλά στη χώρα και την «ομάδα του λαού», γεγονός που τον κάνει να σκέφτεται τη συμμετοχή του και στην εθνική ομάδα του Ισραήλ:

«Θα μου άρεσε να παίξω για το Ισραήλ. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει ανάγκη έναν νατουραλιζέ και θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός. Είμαι ανοιχτός στη συγκεκριμένη πιθανότητα να παίξω για την εθνική Ισραήλ, αφού νιώθω σαν στο σπίτι μου», είπε ο Μπόλντουιν ξεκινώντας έτσι τη συζήτηση για την ένταξή του στην ομάδα.

Μπαρτζώκας για τον χαμένο τελικό της Euroleague: «Δύσκολο να το ξεπεράσεις, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ» (vid)
EUROLEAGUE

17:01 - 03.10.2023

Μπαρτζώκας για τον χαμένο τελικό της Euroleague: «Δύσκολο να το ξεπεράσεις, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Παπανικολάου μίλησαν για τον χαμένο τελικό της Euroleague, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξέφρασε και πάλι την χαρά του που είναι πίσω στον Ολυμπιακό.

Ο Μπόλντουιν πέρυσι ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της Μακάμπι μέχρι τα playoffs της Euroleague. Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ ολοκλήρωσε τη σεζόν με μέσο όρο 17.2 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ στην EuroLeague, όντας καθοριστικός παράγοντας για την παρουσία της Μακάμπι στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.