Ο Μπράντλεϊ Μπιλ κατηγορείται ότι χτύπησε φίλαθλο, ο οποίος του επιτέθηκε φραστικά επειδή έχασε... στοίχημα

Μπράντλεϊ Μπιλ

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ κατηγορείται ότι χτύπησε φίλαθλο, ο οποίος του επιτέθηκε φραστικά επειδή έχασε... στοίχημα

Γιώργος Γαβριλάκης 13:12 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 14.08.2024

Στο Ορλάντο οι Μάτζικ νίκησαν, αλλά φίλαθλος της ομάδας μάλλον είχε ποντάρει υπέρ του Μπράντλεϊ Μπιλ και ένοιωσε προδομένος από την μέτρια επίδοση του σταρ των Ουίζαρντς. Μετά το τέλος του παιχνιδιού τον... έβρισε και ο Μπιλ αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Στο Ορλάντο, προ ημερών, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ηττήθηκαν με 122-112 και κανείς δεν κατάλαβε που είχε ποντάρει τα χρήματά του ο φίλαθλος των Μάτζικ. Μάλλον όμως, είχε επιλέξει το... over στους πόντους του Μπράντλεϊ Μπιλ. Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα τον περίμενε στη φυσούνα για να τον βρίσει. 

Ο σούπερ σταρ των Ουίζαρντς είχε ολοκληρώσει την παρουσία του με 16 πόντους και κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια άκουσε κάποιον από την κερκίδα να του λέει: «Με έσκισες. Έχασα 1.300 δολάρια εξαιτίας σου». 

Βέβαια ο νικητής αγωνιστικά, αλλά χαμένος στοιχηματικά, δεν περιορίστηκε μόνο σε... πολιτισμένες εκφράσεις και απ' ότι φαίνεται οι δυο τους συνέχισαν και λίγο αργότερα τη συνομιλία τους και τον διαπληκτισμό τους. Ο Μπιλ αρχικά, παρουσία κόσμου, του απάντησε πως «δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν παίζω για τα στοιχήματά σου μπάσκετ», αλλά απ' ότι φαίνεται η ιστορία δεν περιορίστηκε μόνο σε φραστικό επεισόδιο. 

To troll των Νάγκετς για την απουσία του Εμπίντ στο Ντένβερ (vid)
NBA

09:27 - 28.03.2023

To troll των Νάγκετς για την απουσία του Εμπίντ στο Ντένβερ (vid)

Όταν οι φίλαθλοι των Νάγκετς ενημερώθηκαν ότι ο Τζοέλ Εμπίντ δεν θα εμφανιστεί με τους Σίξερς στο Ντένβερ άρχισαν να κοροϊδεύουν! Ο Καμερουνέζος δεν έχει παίξει στην έδρα των Σβόλων από το 2019 και κάποιοι θεωρούν πως αποφεύγει τη μονομαχία του με τον Νίκολα Γιόκιτς.

Σε τόπο και χρόνο που κανείς δεν πήρε χαμπάρι οι δύο πρωταγωνιστές φαίνεται ότι ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Μάλιστα, ο Μπιλ κατηγορείται ότι άσκησε βία στον φίλαθλο των γηπεδούχων και όπως είπε ο οργανισμός των Μάτζικ «δεν εμπλεκόμαστε στο συμβάν, καθώς η αστυνομία έχει αναλάβει την έρευνα. Από την πλευρά μας δεν έχουμε να σχολιάσουμε». Το ίδιο έκαναν και οι Ουίζαρντς, που δεν απάντησαν καν όταν ρωτήθηκαν για να δωθούν εξηγήσεις για την ιστορία με πρωταγωνιστή τoν 29χρονο σταρ. 

Η ομάδα έχει σημαντικότερα θέματα να λύσει και πιο ουσιαστικά ζητήματα που τους απασχολούν καθώς βλέπουν κατάματα πλέον τον αποκλεισμό τους από την post season. Αυτή τη στιγμή οι Μάγοι της πρωτεύουσας έχουν ρεκόρ 33-42 και βρίσκονται στην 11η θέση της ανατολικής περιφέρειας. Μία πιο κάτω από την θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα play in και αυτή τη στιγμή κατέχουν οι Σικάγο Μπουλς με ρεκόρ 36-39.