Ο Καμπόκλο δεν βγαίνει ούτε στο τηλέφωνο στη Βενέτσια!

Ο Καμπόκλο δεν βγαίνει ούτε στο τηλέφωνο στη Βενέτσια!

Sportal newsroom 18:09 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 14.08.2024

Ο Μπρούνο Καμπόκλο δεν έχει εμφανιστεί στην προετοιμασία της Βενέτσια και δεν απαντάει ούτε στις τηλεφωνικές κλήσεις

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στη Βενέτσια, καθώς μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μπρούνο Καμπόκλο έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Οι άνθρωποι της Ιταλικής ομάδας των αναζητούν, καθώς δεν έχει εμφανιστεί στην προετοιμασία, ενώ δεν απαντάει ούτε στις κλήσεις που δέχεται από μέλη του συλλόγου.

Οι Ιταλοί περίμεναν τον Καμπόκλο να προσγειωθεί στη Βενετία ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας την Παρασκευή (15/9). Αυτό δεν συνέβη, καθώς ο παίκτης δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο, αλλά παράλληλα δεν ενημέρωσε και κανέναν για την απόφαση του.

Από εκείνη τη στιγμή έχει χαθεί κάθε επαφή με τον Μπρούνο Καμπόκλο, ενώ ο πρόεδρος της, Βενέτσια Φεντερίκο Κάσαριν, δήλωσε: «Είχαμε προετοιμάσει ένα πρόγραμμα για να ξεκινήσει να δουλεύει με την ομάδα από την επόμενη Δευτέρα, όμως ο Καμπόκλο δεν ήρθε ποτέ. Περιμένουμε τις εξηγήσεις από τους ατζέντες μας».

Πολλοί ισχυρίζονται πως αυτό συμβαίνει γιατί θέλει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του και να εξαργυρώσει τις σπουδαίες εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου είχε 16.4 πόντους και 9.2 ριμπάουντ. Αυτό θα φανεί σύντομα.