O Ναχίμ Αλίν στο Sportal: «Ο κόσμος της ΑΕΚ να περιμένει μια μεγάλη σεζόν»

O Ναχίμ Αλίν στο Sportal: «Ο κόσμος της ΑΕΚ να περιμένει μια μεγάλη σεζόν»

Χρήστος Τσάλτας 12:48 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 19.08.2024

Ο Ναχίμ Αλίν έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson και μίλησε στο Sportal για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της Ένωσης.

Το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ Betsson υποδέχτηκε δύο από τους νεοφερμένους του φετινού καλοκαιριού. Διότι μαζί με τον Πρέντις Χαμπ και την οικογένειά του έφτασε στη χώρα μας και ο Ναχίμ Αλίν, ο οποίος θα ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία από την Ελλάδα και την Ένωση.

Έχοντας δύο πολύ γεμάτες και έντονες τελευταίες σεζόν στο NCAA με Κονέκτικατ και St. John's, υπό τις οδηγίες των Νταν Χάρλεϊ και Ρικ Πιτίνο, ο Αλίν ξεκινάει την πορεία του ως επαγγελματίας σε μια ομάδα που θέτει ψηλά τον πήχη.

Ο ίδιος είναι έτοιμος για την πρόκληση, όπως τόνισε και στην κάμερα του Sportal. Παράλληλα, εξήγησε τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σεζόν που έρχεται.

Η χαρά του για τη σεζόν που έρχεται δεν κρυβόταν κατά τις πρώτες δηλώσεις του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το νέο κεφάλαιο. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο, να είμαι σφουγγάρι και να μάθω από τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Ξέρω ότι θα είμαι ο ρούκι της ομάδας, οπότε είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος να μάθω».

Ως ρούκι της ομάδας είναι ένας από τους παίκτες-στοιχήματα της σεζόν. Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από εκείνον; «Αυτό που πρέπει να περιμένει ο κόσμος από μένα είναι έναν παίκτη γεμάτο ενέργεια που είναι έτοιμος να μάθει και να εξελίσσεται κάθε φορά. Μπορώ να σουτάρω, αλλά και να παίξω άμυνα. Οπότε θα έλεγα ότι είμαι two-way παίκτης».

Στην Ένωση θα συναντήσει αρκετούς νέους συμπαίκτες, από τους οποίους είναι έτοιμος να μάθει πράγματα που θα τον βελτιώσουν σαν παίκτη. «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους νέους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω και να τους κάνω όσο περισσότερες ερωτήσεις μπορώ. Ίσως να είμαι λίγο ενοχλητικός, αλλά αυτό είναι στο πλαίσιο της εκμάθησης και της εμπειρίας».

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο της ΑΕΚ για τη σεζόν που έρχεται. «Να είναι έτοιμος ο κόσμος για μια σπουδαία σεζόν. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σε υψηλό επίπεδο, η ομάδα θα είναι καλή. Οπότε θα είναι κάτι εξαιρετικό».