Ο Νίκος Παππάς πέτυχε 21 πόντους με τον Ηλυσιακό, αλλά δεν τον έσωσε από την ήττα

Ο Νίκος Παππάς

i

© Intime

Ο Νίκος Παππάς πέτυχε 21 πόντους με τον Ηλυσιακό, αλλά δεν τον έσωσε από την ήττα

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:36 - 21.10.2024

Ντεμπούτο και πάλι έκανε στο μπάσκετ μετά από 16 μήνες απουσίας, ο Ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς, πετυχαίνοντας 21 πόντους με την νέα του ομάδα, τον Ηλυσιακό, χωρίς όμως να τον γλιτώσει από δεύτερη ήττα.

Τον Σεπτέμβρη ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε μία ηχηρή μεταγραφή, αυτή του Νίκου Παππά, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στον Εθνικό Λιβαδειάς μετά από 16 μήνες απουσίας από το παρκέ. Μάλιστα, το τελευταίο του παιχνίδι ήταν τον Ιούνιο του 2023 με τον Παναθηναϊκό, όπου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, θέλοντας να ασχοληθεί με την πολιτική.

Παρά το αρκετό χρονικό διάστημα που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, δύο τρίποντα, έχοντας 11 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και συνολικά 17 στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο ο 35χρονος δεν κατάφερε να «σώσει» την ομάδα του, η οποία ηττήθηκε με 88-75, η δεύτερη ήττα στον Β’ όμιλο στη National League 1.

Χωρίς Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Αντετοκούνμπο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:14 - 21.10.2024

Χωρίς Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Αντετοκούνμπο

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν θα είναι ο παίκτης που θα μείνει εκτός εξάδας ξένων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην ΑΕΚ Betsson, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι έτοιμος για την επιστροφή του.

Ο Νίκος Παππάς αντάμωσε ξανά μετά από πολλά χρόνια με τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Αντώνη Φώτση, με τον οποίο αγωνίζονται και πάλι μαζί. Ο 35χρονος Ευρωβουλευτής, μετράει πέντε κατακτήσεις Πρωταθλημάτων Ελλάδας και πέντε Κυπέλλων Ελλάδας, όλα με την φανέλα του «τριφυλλιού».