Ο Ντελόντε Γουέστ δουλεύει σε πλυντήριο αυτοκινήτων και συγκινεί με τις απαντήσεις του σε ένα μικρό παιδί (vid)

Ντελόντε Γουέστ

i

© Photo by Michael Mulvey for The Washington Post via Getty Images / Ideal Images

Ο Ντελόντε Γουέστ δουλεύει σε πλυντήριο αυτοκινήτων και συγκινεί με τις απαντήσεις του σε ένα μικρό παιδί (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 23:14 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 20.08.2024

Κάποτε μεγαλουργούσε στα γήπεδα του ΝΒΑ. Πλέον προσπαθεί να συμβιβαστεί με τις επιλογές του και τα προβλήματα που του έφερε η κατάθλιψη...

Ο Ντελόντε Γουέστ θα μπορούσε να έχει τα πάντα στην καριέρα του, όμως κάποιες αποφάσεις που πήρε τον οδήγησαν σε ένα μονοπάτι που δεν ονειρευόταν, ενώ τα ψυχικά προβλήματα ολοκλήρωσαν το παζλ του μαρασμού.

Ο άλλοτε ΝΒΑer έχει ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο από αυτόν που ήθελε, αφού η ιστορία του είναι από αυτές που αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν δεν έκανε είχε ψυχολογικά προβλήματα...

Πλέον έχει καταλήξει να δουλεύει σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Σε βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ο Γουέστ απαντάει σε ερωτήσεις που του κάνει ένα παιδί.

Ευγενικός, θλιμμένος, μα πάνω απ' όλα άνθρωπος. Ο παίκτης που κάποτε έπαιζε με τις φανέλες των Σόνικς, Μάβερικς, Καβαλίερς και Σέλτικς, δεν είπε όχι σε καμία ερώτηση.

Η έκφραση στο πρόσωπό του μάλιστα δείχνει έναν άνθρωπο ταλαιπωρημένο, ο οποίος ωστόσο δεν έχει αντίρρηση να λύσει τις απορίες του παιδιού που τον ρωτάει αν έχει παίξει στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς και αν το όνομά του βρίσκεται στο video game NBA 2K.

Δείτε το βίντεο:

Tags: