Η on air «κόντρα» των Οικονόμου-Παυλόπουλου για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Τον πήρε ο ύπνος... Που είναι ο επτάστερος;» (vid)

Η on air «κόντρα» των Οικονόμου-Παυλόπουλου για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Τον πήρε ο ύπνος... Που είναι ο επτάστερος;» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:49 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 06.06.2024

Ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησε να... πειράζει τον συμπαρουσιαστή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, Άκη Παυλόπουλου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Ο ένας (Άκης Παυλόπουλος) είναι γνωστός Παναθηναϊκός και ο άλλος (Δημήτρης Οικονόμου) ακόμα πιο γνωστός Ολυμπιακός. Έτσι όταν συναντήθηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ για την πρωινή εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ που παρουσιάζουν από κοινού, ο Οικονόμου δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει την... καθιερωμένη μετά τα ντέρμπι πλάκα στον Παυλόπουλο. Κι επειδή οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League (και μάλιστα στο ΟΑΚΑ) ο ένας -μοιραία- ήταν ευδιάθετος και ο άλλος... όχι και τόσο.

«Να σε ρωτήσω κάτι συνάδελφε», είπε ο Οικονόμου στον Παυλόπουλο και όλοι ήταν υποψιασμένοι για το τι περίπου θα ακολουθούσε. «Είχαμε καμία αθλητική δραστηριότητα χθες; Σε πήρε ο ύπνος; Τον πήρε ο ύπνος τον συνάδελφο;», συνέχισε λέγοντας και... προκαλώντας (με την καλή έννοια) τον συνεργάτη του.

Ο Παυλόπουλος προσπάθησε τεχνηέντως να αποφύγει αυτό που τελικά ακολούθησε. «Μπάσκετ είχαμε; Πού το είδατε το μπάσκετ;», αποκρίθηκε και ο Οικονόμου δεν σταμάτησε εκεί...

«Κάπου πήρε το αυτί μου ένα 89-84», είπε αλλά ο Παυλόπουλος έκανε τον αδιάφορο: «Δεν ξέρω! Εγώ ήμουν σε επιφυλακή για τις φωτιές».

Μία «καλημέρα» του Ολυμπιακού με την υπενθύμιση του αρχηγού - Τι είπε ο Παπανικολάου στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:18 - 06.06.2024

Μία «καλημέρα» του Ολυμπιακού με την υπενθύμιση του αρχηγού - Τι είπε ο Παπανικολάου στο ΟΑΚΑ

Όταν τελείωσε το Game 1 των τελικών στο ΟΑΚΑ ο Κώστας Παπανικολάου συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του στο κέντρο του γηπέδου και τους θύμισε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται «τρεις νίκες» για να πάρει τον τίτλο. Μία δεν αρκεί!

Τελικά... φωτιά άναψε ο Ολυμπιακός στον Παναθηναϊκό και ο Οικονόμου ανέβασε τους τόνους με τον ενθουσιασμό του αναζητώντας τον αντίπαλο, που πριν από λίγες μέρες κατέκτησε την κορυφή της Euroleague. «Πού είναι αυτός ο επτάστερος; αγνοείται η τύχη του...», πρόσθεσε και η τελική απάντηση του Παυλόπουλου ήταν η... ερώτηση που θα απαντηθεί στα παρκέ: «Άσε που δεν ξέρεις τον επτάστερο! Έχει τελειώσει κάτι;»

🔴 Ολυμπιακός πορθητής, έκανε το break στο ΟΑΚΑ και πήρε το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!