Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»

Ολυμπιακός: «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν - Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις»

Sportal newsroom 16:15 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 16.08.2024

Μετά το... υπονοούμενο του Νεμπόισα Τσόβιτς, όχι για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, αλλά για τον τραυματισμό του Μουσταφάλ Φαλ, ο Ολυμπιακός -κατά κάποιον τρόπο- επιβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα και η ενημέρωση των Πειραιωτών δείχνει μία έντονη ανησυχία για την υγεία του Γάλλου σέντερ.

Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, έδωσε την... πληροφορία για την εξέλιξη του τραυματισμού του Μουσταφά Φαλ.

Αναφερόμενος σε σέρβικο μέσο για την περίπτωση απόκτησης του Φιλίπ Πετρούσεφ, ενημέρωσε πως βρίσκεται σε επαφή με τον παίκτη του Ολυμπιακού και μάλιστα -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- υπάρχει θετικό κλίμα. Παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος ασημένιος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και χάλκινος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα του Πειραιά και παρά το γεγονός (επίσης) πως οι Πειραιώτες διαψεύδουν όλες τις φήμες που αφορούν τον Πετρούσεφ.

Αυτή είναι η κατάσταση του Φαλ: Τα δεδομένα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας και για το Σούπερ Καπ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:57 - 16.08.2024

Αυτή είναι η κατάσταση του Φαλ: Τα δεδομένα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας και για το Σούπερ Καπ

Το όνομα του Μουσταφά Φαλ επανήλθε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον Ολυμπιακό μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, που μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Γάλλου σέντερ και το Sportal σας μεταφέρει το ρεπορτάζ σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του 32χρονου, αλλά και για το τι ισχύει εν όψει του πρώτου χρονικά στόχου της σεζόν, το Σούπερ Καπ.

Ο Τσόβιτς πάντως, αναφέρθηκε σε έναν προβληματισμό του που θεωρεί πως μπορεί να επηρεάσει την μεταγραφή που... ονειρεύεται. Και αυτός έχει να κάνει με την υγεία του Μουσταφά Φαλ. Έτσι, ξεκίνησε μία αναζήτηση για το τι πρόβλημα μπορεί να έχει ο 32χρονος Γάλλος σέντερ μιας και ο τραυματισμός του (κάταγμα κόπωσης) ήρθε τον Μάιο που μας πέρασε, κάτι που στοίχησε τη συμμετοχή του στους τελικούς της Basket League κόντρα στον εν τέλει πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Εν τω μεταξύ, ο Φαλ έκανε μία επέμβαση το καλοκαίρι, αλλά αυτή δεν είχε να κάνει με το πόδι του και ήταν ρουτίνας. Αφορούσε το ρινικό του διάφραγμα, μόνο που μετά τις... ατάκες του Τσόβιτς, ο Ολυμπιακός ενεργοποιήθηκε και έδωσε τη δική του ενημέρωσε επί του θέματος. «Η αποθεραπεία του Φαλ δεν πάει όπως αναμενόταν», εξήγησε η ΚΑΕ και ακολούθως πρόσθεσε πως «θα υποβληθεί άμεσα σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το θέμα που έχει καθυστερήσει την επιστροφή του».

Δηλαδή, υπάρχει έντονη ανησυχία για το τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του παίκτη, κάτι που βάσει αρχικής διάγνωσης θα του είχε δώσει τη δυνατότητα ήδη να προπονείται σε υψηλό ρυθμό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει ακόμα!