Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στον τρίτο τελικό της Α1 Γυναικών και με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στον τρίτο τελικό της Α1 Γυναικών και με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα

Sportal newsroom 09:33 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 14.08.2024

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/4, 14:00, youtube) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει το πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν στους πρώτους δύο τελικούς, με τις «πράσινες» τώρα να θέλουν μία νίκη για να παρατείνουν τη σειρά.

Οι δύο «αιώνιοι», μπήκαν στους τελικούς της Α1 Γυναικών κουβαλώντας από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις από την κανονική διάρκεια της σεζόν. 

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει τους δύο πρώτους τελικούς. Τον πρώτο στο ΣΕΦ και τον δεύτερο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Νίκλας στο Sportal: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά την Κυριακή» (vid)
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

23:01 - 30.03.2023

Νίκλας στο Sportal: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά την Κυριακή» (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, μιλώντας στο Sportal μέσα από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό και τη νέα νίκη της ομάδας του, στάθηκε στο πού κρίθηκε η αναμέτρηση αλλά και τη συνέχεια της σειράς.

Η σειρά πλέον βρίσκεται στο 3-1 και οι «ερυθρόλευκες» το μεσημέρι της Κυριακής (2/4, 14.00) υποδέχονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τις «πράσινες» και με νίκη θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι μπορείτε να το παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του youtube. 

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, που στα πρώτα δύο ματς αγωνίστηκε χωρίς την Τσάστιτι Ριντ -μίας από τις κορυφαίες παίκτριές της-, θέλει να παρατείνει τη ζωή του στους τελικούς και θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια καθώς η μέχρι τώρα εικόνα δεν τον ευνοεί. 

Η Ριντ παραμένει αμφίβολη και οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη ρίχνουν το τελευταίο τους... χαρτί. Αν δεν τα καταφέρουν τότε η σεζόν ολοκληρώνεται, σε περίπτωση νίκης όμως η σειρά θα μεταφερθεί στο γήπεδό τους για την ισοφάριση. 

Tags: