Ο Ολυμπιακός ξεκούρασε τον Μιλουτίνοφ και επιστρέφει στη δράση εν όψει Μπασκόνια

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Ο Ολυμπιακός ξεκούρασε τον Μιλουτίνοφ και επιστρέφει στη δράση εν όψει Μπασκόνια

Γιώργος Γαβριλάκης 10:06 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 14.08.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έμεινε εκτός στο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Basket League, αλλά οι ενοχλήσεις στο γόνατό του έχουν ήδη υποχωρήσει και ο Ολυμπιακός θα τον έχει στη διάθεσή του στο ματς του ΣΕΦ με την Μπασκόνια (Πέμπτη 9/11).

Στην Κωνσταντινούπολη, στο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έπαιξε με ενοχλήσει στο γόνατο. Εξαιτίας αυτών, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας τον ξεκούρασε αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά ήδη ο Σέρβος σέντερ νοιώθει πολύ καλύτερα και θα τεθεί στη διάθεση του Ολυμπιακού, εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μπασκόνια για την 7η αγωνιστική της EuroLeague

Oι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Βάσκους την Πέμπτη (9/11, 19:15) στο ΣΕΦ και εκεί θα ψάξουν την τέταρτη νίκη τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Δεν θα είναι πλήρης, καθώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Λουκ Σίκμα παραμένουν εκτός δράσης, αλλά ο Μιλουτίνοφ αυτή τη φορά θα είναι στο παρκέ. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως ο Μουσταφά Φαλ έπειτα από ένα... υποτονικό ξεκίνημα, κυρίως λόγω διαδοχικών ενοχλήσεων και μικροτραυματισμών, δείχνει να επιστρέφει πιο δυνατός και πιο έτοιμος από ποτέ. 

Άλλωστε, στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν έκανε απλώς μία σπουδαία εμφάνιση. Έκανε triple double, πράγμα που είχε να συμβεί στον Ολυμπιακό από το 1994, όταν ο Σάσα Βολκόφ είχε κάνει «τριπλή» επίδοση. 

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο για την ομάδα του Πειραιά, που προέκυψε από την πρόσφατη νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα, ήταν -πέραν του Φαλ- και η παρουσία του Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος είχε 14 πόντους σε 25'24'' χρόνο συμμετοχής και η δική του παρουσία μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις, ειδικά από τη στιγμή που ο ΜακΚίσικ δεν είναι διαθέσιμος.  

Tags: