Ο Ολυμπιακός προανήγγειλε την απόκτηση του Μπραζντέικις

Ο Ολυμπιακός προανήγγειλε την απόκτηση του Μπραζντέικις

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:41 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 24.09.2023

Με μία ανάρτηση με... υπονοούμενο στα κοινωνικά δίκτυα, ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ενημέρωσε πως σήμερα Κυριακή (24/9) αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Ίγκνας Μπραζντέικις.

Το πρώτο βήμα ήταν να τα... βρουν μαζί του, αμέσως μετά να πείσουν την Ζαλγκίρις να τον παραχωρήσει και ταυτόχρονα να κανονίσουν τις οικονομικές λεπτομέρειες (και το buy out). Το τρίτο επεισόδιο που θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ίγκνας Μπραζντέικις είναι η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Πριν έρθει όμως, αυτή οι «ερυθρόλευκοι» με μία ανάρτησή τους στο επίσημο προφίλ στο twitter ενημέρωσαν ουσιαστικά (χωρίς ιδιαίτερα υπονοούμενα) πως «Ας συμφωνήσουμε όλοι πως σήμερα είναι μια καλή-μέρα»! Έτσι έγραψαν πάνω από μία φωτογραφία που δύο άνθρωποι έδειχναν τα χέρια. Το ένα χέρι είναι του Λιθουανού γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος εγκαταλείπει την ομάδα του Κάουνας για να μετακομίσει τον Πειραιά. Το άλλο χέρι, δεν έχει σημασία ποιανού είναι. Σίγουρα, είναι κάποιου ανθρώπου ο οποίος εργάζεται στον Ολυμπιακό.  

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Ίγκνας Μπραζντέικις: Η πραγματική του θέση, το ποσοστό στο τρίποντο και η επιρροή από το ΜΜΑ
EUROLEAGUE

10:05 - 24.09.2023

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Ίγκνας Μπραζντέικις: Η πραγματική του θέση, το ποσοστό στο τρίποντο και η επιρροή από το ΜΜΑ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ενισχύοντας το ρόστερ του σημαντικά και το Sportal καταγράφει το προφίλ του Λιθουανού άσου με την αμερικανική επιρροή.

Άρα, το συμπέρασμα είναι το εξής: Εντός της Κυριακής (24/9) η ομάδα του Πειραιά θα ανακοινώσει την πέμπτη φετινή του μεταγραφή. Είχαν προηγηθεί οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λουκ Σίκμα, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και Γιώργος Τανούλης, ενώ όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το Sportal ο 24χρονος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και υπολογίζεται για το SuperCup.