Ο Όμηρος Νετζήπογλου στο Sportal: «Είμαι έτοιμος να δώσω πολλά περισσότερα στην ΑΕΚ φέτος!»

Ο Όμηρος Νετζήπογλου στο Sportal: «Είμαι έτοιμος να δώσω πολλά περισσότερα στην ΑΕΚ φέτος!»

Χρήστος Τσάλτας 12:09 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 06.09.2024

Ο Όμηρος Νετζήπογλου μίλησε στο Sportal για το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ Betsson, στάθηκε στην παρουσία των Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Χάντερ Χέιλ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η μετάβαση από την περσινή στη φετινή σεζόν για την ΑΕΚ Betsson έγινε με αρκετά ομαλό τρόπο. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως πολλά πρόσωπα της σεζόν που πέρασε συνεχίζουν στα κιτρινόμαυρα, αποτελώντας κορμό του ρόστερ.

Ένας εξ αυτών είναι ο Όμηρος Νετζήπογλου. Ο εκρηκτικός γκαρντ μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του στα κιτρινόμαυρα της Ένωσης, με την επιθυμία για βελτίωση και εξέλιξη να είναι τεράστια. Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος, έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Χάντερ Χέιλ στο Sportal: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να δημιουργήσω ιστορία - Τουλάχιστον Final 4 στο BCL»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:54 - 04.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ στο Sportal: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να δημιουργήσω ιστορία - Τουλάχιστον Final 4 στο BCL»

Η νέα σεζόν στην ΑΕΚ Betsson, ο πήχης των στόχων, η χημεία του γκρουπ. Ο Χάντερ Χέιλ μιλάει στο Sportal για τη νέα αρχή της καριέρας του, αλλά και το vibe που εισπράττει εντός των τειχών.

Για τον 22χρονο άσο από τη Θεσσαλονίκη η νέα σεζόν έχει πολλές προκλήσεις, κάτι που τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal. Εκεί μίλησε για την δουλειά που έκανε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τους στόχους που θέτει, ενώ αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με τον Χάντερ Χέιλ κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης του Αμερικανού με τα κιτρινόμαυρα.

Η νέα σεζόν έφερε και ένα διαφορετικό vibe στο Olympic Hall της Φυλής. «Σίγουρα νιώθω το vibe πολύ καλύτερο. Υπάρχει μια χημεία πολύ καλή», παραδέχτηκε ο διεθνής άσος και πρόσθεσε πως «είναι καλό ότι έχουν μείνει παιδιά από την περσινή σεζόν. Έχει μείνει ο Κουζμίνσκας που είναι η ψυχή αυτής της ομάδας. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο το vibe από πέρυσι».

Τους προηγούμενους μήνες δούλεψε πολύ σκληρά, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος για τη σεζόν που έρχεται. Τα αποτελέσματα αρχίζει να τα βλέπει τώρα στο παιχνίδι του. «Σίγουρα νιώθω πολύ καλά, νιώθω το κορμί μου πολύ καλά και είμαι έτοιμος να δώσω πολλά περισσότερα από πέρυσι και να δώσω ενέργεια στην ομάδα».

Η περασμένη σεζόν ήταν αποτυχημένη. Οι υψηλοί στόχοι που τέθηκαν δεν έγιναν πράξη. Φέτος η Ένωση δεν ξεκινάει από την ίδια αφετηρία και ο πήχης δεν βρίσκεται τόσο ψηλά, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

«Είναι αβαντάζ σίγουρα. Φέτος όμως θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και αυτό είναι που λέμε μέσα στην ομάδα, δεν θα βάλουμε τρελούς στόχους. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Απλά θα πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και να προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα», εξήγησε ο Νετζήπογλου, πριν σταθεί σε ένα από τα νέα πρόσωπα της φετινής ΑΕΚ Betsson.

Ο Χάντερ Χέιλ ήρθε στην Ένωση και αμέσως έπιασε δουλειά. Μάλιστα στην πρώτη του προπόνηση είχε έναν ξεχωριστό διάλογο με τον 22χρονο άσο. «Θα σου πω μια ιστορία. Την Δευτέρα που ήρθε στην προπόνηση κοιταζόμαστε και λέει "δηλαδή τώρα είμαστε συμπαίκτες; Πέρυσι πλακωνόμασταν".

Και του είπα πως είναι από τους δυσκολότερους παίκτες που έχω αντιμετωπίσει. Εγώ είμαι πολύ τυχερός που θα τον έχω συμπαίκτη. Είναι μηχανή σκοραρίσματος. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε».

Τα επίσημα παιχνίδια πλησιάζουν. Τι θα είναι επιτυχία για τη νέα ΑΕΚ; Η απάντηση ήρθε αβίαστα από τα χείλη του. «Πρώτα απ' όλα να γίνει κάτι καλό σαν ομάδα. Εγώ θα νιώθω ευτυχισμένος αν δώσω αυτό το λιθαράκι για να πετύχει η ομάδα».

Για το τέλος αναφέρθηκε στον Ντράγκαν Σάκοτα. Η έλευση του «Σάλε» έφερε νέο αέρα στο Olympic Hall της Φυλής, κάτι που αντιλαμβάνεται και ο νεαρός άσος. «Είναι πολύ καλή η συνύπαρξη. Είναι ένας δάσκαλος ο Σάκοτα και εμείς παίρνουμε ένα καθημερινό μάθημα που παίρνουμε. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε, γιατί έχει κοουτσάρει πολύ μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθεί ο καθένας ξεχωριστά».