Ο Όμηρος Νετζήπογλου στο Sportal: «Η ΑΕΚ έχει μέταλλο, θα ματώνουμε τη φανέλα»

Όμηρος Νετζήπογλου

Ο Όμηρος Νετζήπογλου στο Sportal: «Η ΑΕΚ έχει μέταλλο, θα ματώνουμε τη φανέλα»

Χρήστος Τσάλτας 10:57 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ πάλεψε απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Όμηρος Νετζήπογλου στάθηκε, μέσω του Sportal, στη δύσκολη εβδομάδα που διένυσε η Ένωση, ενώ έστειλε το σύνθημα ενόψει συνέχειας.

Το πρώτο παιχνίδι του 2024 ήταν μια (πολύ) δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, στο κλειστό των Λιοσίων και έπειτα από μια «μάχη» 40 λεπτών γνώρισε την ήττα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια της τέταρτης περιόδου.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αρκετά θέματα να διαχειριστούν καθ' όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, όμως ουδείς θέλησε να εστιάσει σε αυτά. Κάθε δυσκολια άλλωστε αποτελεί κίνητρο ενόψει συνέχειας, σε μια σεζόν μεγάλη και άκρως απαιτητική.

Οι παίκτες του Ζοάν Πλάθα έκαναν μεγάλη προσπάθεια, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας και τις αλλαγές στα πρόσωπα. «Ήταν μια εβδομάδα που ήταν περίεργη», τόνισε ο Όμηρος Νετζήπογλου, μιλώντας στο Sportal, με τον άσο της Ένωσης να γίνεται πιο αναλυτικός στη συνέχεια.

«Έφυγαν παίκτες, ήρθαν παίκτες, είχαμε απουσίες με παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις, είχαμε τραυματίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα και να βρίσκουμε λύσεις, να είμαστε ενωμένοι και να είμαστε οικογένεια».

Ακόμα και με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν οι κιτρινόμαυροι δεν παράτησαν το παιχνίδι και έκαναν την προσπάθειά τους κάτι που δείχνει πως «σίγουρα η ΑΕΚ έχει μέταλλο και ψυχή και με τον κόσμο στο πλευρό μας, που ήταν κάτι τρομερό. Μας έδωσε τρομερή ώθηση και πάμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος απέναντί μας».

Στη συνέχεια της σεζόν η ΑΕΚ αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη. Διότι Ρίκι Λίντο και Μπράντον Νάιτ βρίσκονται στην Ελλάδα και αναμένεται να αποτελέσουν δύο επιπλέον λύσεις στα χέρια του Ισπανού προπονητή.

Τι περιμένουν όλοι από τους δύο παίκτες; «Είναι πάίκτες με μεγάλη εμπειρία. Ο Νάιτ έχει παίξει για χρόνια στο ΝΒΑ. Περιμένω να φέρουν εμπειρία και λύσεις, σε άμυνα και επίθεση, στην ομάδα», εξήγησε ο διεθνής άσος, που όσον αφορά τον ρόλο του μόνο καλά λόγια είχε να πει.

«Νιώθω πολύ τυχερός. Έχω έναν προπονητή, συμπαίκτες και μια ομάδα που με στηρίζουν καθημερινά. Εξελίσσομαι και μόνο κέρδος έχω από τους παίκτες που έχω δίπλα μου. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι καινούργιο».

Για το τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ, τόσο για τη στήριξή του απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο και για τη συνέχεια της σεζόν. «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την στήριξη κόντρα στον Ολυμπιακό. Είμαστε εδώ γι αυτούς να ματώνουμε τη φανέλα και να παίζουμε γι αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».