Ο Ουίλιαμς - Γκος στο Sportal: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

Ο Ουίλιαμς - Γκος στο Sportal: «Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:42 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Για ήττα - μάθημα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος μιλώντας στην κάμερα του Sportal.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 54-66 στο ΣΕΦ με μεγάλο πρωταγωνιστή στον Ντίνο Μήτογλου. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού σημείωσε ότι οι βολές πλήγωσαν την ομάδα του ενώ πρόσθεσε ότι οι απουσίες δεν έπαιξαν ρόλο. 

«Χάσαμε πολλές βολές. Πρέπει να μάθουμε από αυτό που συνέβη και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη με τις βολές. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Δεν έπαιξε ρόλο οι απουσίες. Ο Λουκ Σίκμα και ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι σπουδαίοι παίκτες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Κοιτάμε μπροστά», σημείωσε στην κάμερα του Sportal ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος.

Μήτογλου στο Sportal: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη, ο Σλούκας ήξερε τι να κάνει, είναι μεγάλος παίκτης»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:37 - 30.10.2023

Μήτογλου στο Sportal: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη, ο Σλούκας ήξερε τι να κάνει, είναι μεγάλος παίκτης»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 66-54 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Basket League. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος έκανε double - double με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Διαβάστε τι είπε μετά το παιχνίδι στην κάμερα του Sportal.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και η μάχη του Γεντί Κουλέ