Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μία... ανάσα απέναντι στη Βίρτους

Ο Νέιτ Ουόλτερς

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μία... ανάσα απέναντι στη Βίρτους

Sportal newsroom 12:13 - 23.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 20.08.2024

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν (Τετάρτη 23/11, 21.00) την ομάδα της Μπολόνια και ψάχνουν την τρίτη τους νίκη στην 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης, στις 21.00, υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια του Μίλος Τεόντοσιτς και του κόουτς Σέρχιο Σκαριόλο.  Μετά την ήττα της Τρίτης για τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, η ΑΕΚ στο Basketball Champions League και ο Προμηθέας Πατρών στο Eurocup ρίχνονται στη μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων την Τετάρτη με τα ματς να είναι προγραμματισμένα (όλα τους) στις 21.00.

Το σημείο που βρίσκεται η ομάδα είναι οριακό. Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης (21.00) απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια του Μίλος Τεόντοσιτς και του κόουτς Σέρχιο Σκαριόλο, θέλει να προστατεύσει κατ’ αρχάς το ΟΑΚΑ και να πάρει μία… δυνατή νίκη, που τόσο ανάγκη έχει. 

Οι Ιταλοί που έχουν 4 νίκες και ισάριθμες ήττες στη διοργάνωση, έχουν περάσει από πολύ δύσκολες έδρες και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι». Το ότι έχουν επικρατήσει στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ και στο Μόντε Κάρλο απέναντι στη Μονακό, δεν είναι αμελητέο στοιχείο.  

Από την άλλη, με μόλις δύο επιτυχημένα αποτελέσματα σε οκτώ αγώνες οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα. Στην προσπάθειά τους αυτή ο κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, ενώ αμφίβολος είναι και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. 

Η Βίρτους θα παίξει χωρίς τον Γεωργιανό αστέρα της, Τόκο Σενγκέλια και τον Αβουντού Αμπάς, ο Ίφε Λούντμπεργκ αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ενώ άγνωστο είναι ακόμα αν θα αγωνιστεί ο Σέμι Οτζελέγιε.

Ευρωλίγκα: Το πρόγραμμα της ημέρας (Τετάρτη 23/11)
21:00 Βιλερμπάν - Μπάγερν (Novasports 3 HD) 
21:00 Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια (Novasports Prime) 
21:30 Μπασκόνια - Ζάγκιρις (Novasports 5 HD)
 

Tags: