Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ελευθερία Μοσχάτου στον τελικό του Κυπέλλου (vid)

Παναθηναϊκός - Ελευθερία Μοσχάτου

i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ελευθερία Μοσχάτου στον τελικό του Κυπέλλου (vid)

Sportal newsroom 12:24 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 14.08.2024

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών και εκεί θα συναντήσει το μεσημέρι της Κυριακής (26/3, 14.00, Ertflix) την Ελευθερία Μοσχάτου που απέκλεισε τη Νίκη Λευκάδας και τώρα θα δώσει «μάχη» με... φόντο το τρόπαιο.

Η ώρα του τελικού έφθασε! Ο Παναθηναϊκός με το βάρος και το χρέος του φαβορί διεκδικεί το μεσημέρι της Κυριακής (26/3, 14.00) το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Ελευθερία Μοσχάτου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και με live streaming από το Ertflix. 

Οι παίκτριες των «πρασίνων», αφού απέκλεισαν με άνεση στον ημιτελικό τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκρίθηκαν στην μεγάλη μέρα του Final Four και εκεί θα συναντήσουν την Ελευθερία Μοσχάτου που κατάφερε να φθάσει σε αυτό το σημείο έπειτα από τη σπουδαία νίκη της επί της Νίκης Λευκάδας

«Ο τελικός θα κριθεί στο ποιος θέλει το τρόπαιο περισσότερο. Είναι απλά τα πράγματα!», τόνισε ο Διονυσία Αλεξανδρή, πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού για να συμπληρώσει πως «κάθε παίκτρια χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένη στο πλάνο της ομάδας της και να δώσει και την ψύχη της για να πάρει ένα κύπελλο». 

Από την άλλη πλευρά η φόργουορντ της Ελευθερίας Μοσχάτου, Νεφέλη Στούπα,  θεωρεί πως «αναμφίβολα παίζει ρόλο η διάθεση και η ψυχή που έχει κάθε ομάδα», καταλήγοντας ουσιαστικά στο ίδιο σκεπτικό με την Αλεξανδρή, τονίζοντας πως «όποιος έχει μεγαλύτερη διάθεση και παίξει πιο σκληρά θα κερδίσει».

Tags: