Ο Παναθηναϊκός έσπασε το εντός έδρας αήττητο της Ρεάλ Μαδρίτης
i

Photo by Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το εντός έδρας αήττητο της Ρεάλ Μαδρίτης

Ηλίας Λαλιώτης 23:58 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 14.08.2024

Η ήττα της Ρεάλ από τον Παναθηναϊκό (86-97) ήταν η πρώτη της φετινή μέσα στην έδρα της.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό στη Μαδρίτη (86-97) έχοντας τον Λεσόρ σε φοβερή ημέρα, αφού ο Γάλλος σημείωσε 26 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Οι πράσινοι έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και ανάγκασαν τους πρωταθλητές Ευρώπης στην πρώτη τους φετινή ήττα στην έδρα τους.

Η Ρεάλ είχε 13 νίκες φέτος στη Μαδρίτη και συνολικά 4 ήττες στη διοργάνωση της Euroleague, όντας αήττητη στο «σπίτι» της.

Ωστόσο, οι παίκτες του Αταμάν με το πάθος και την ψυχή τους κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι, παίρνοντας εκτός από τη νίκη και ψυχολογία για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν η 17η φετινή νίκη της ελληνικής ομάδας και η πρώτη της στη Μαδρίτη έπειτα από 11 χρόνια. Το σύνολο του Αταμάν έχει εδραιωθεί στην τετράδα της κατάταξης. Οι παίκτες του Αταμάν πλέον είναι στην 3η θέση με ρεκόρ 17-10 και βαδίζουν ολοταχώς για τα πλέι οφς.

Μάλιστα, με τη νίκη τους κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, έκαναν και «δήλωση» για τη συνέχεια, αφού αν μη τι άλλο ένα τέτοιο αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Ματέο, «κόβει» τα πόδια των αντιπάλων του.