Ο... πανηγυρισμός του Χατσιμούρα για τη νίκη των Λέικερς έδειξε πολλά για το μέλλον του (vid)

Ο... πανηγυρισμός του Χατσιμούρα για τη νίκη των Λέικερς έδειξε πολλά για το μέλλον του (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:39 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 14.08.2024

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έφτασαν σε άνετη νίκη απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και θα περίμενε κανείς πως το κλίμα θα ήταν πανηγυρικό. Μόνο που η αντίδραση του Ρούι Χατσιμούρα έδειξε κάτι διαφορετικό...

Το τελικό 134-110 στην Crypto.com Arena ήταν αυτό που χρειάζονταν οι Λος Άντζελες Λέικερς για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να αφήσουν πίσω τα σκαμπανεβάσματα των τελευταίων ημερών. Η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ πήρε τη νίκη και θα περίμενε κανείς να είναι άπαντες χαρούμενοι.

Φευ. Ο Ρούι Χατσιμούρα μπορεί να πρωταγωνίστησε σε βίντεο της ομάδας του Λος Άντζελες με το πέρας του αγώνα, όμως μόνο χαρούμενος δεν έδειχνε με την στάση του, αλλά και τις αντιδράσεις του, κατά την άξοδό του από το παρκέ. Ο ρόλος του έχει περιοριστεί, επιθετικά δεν είναι παίκτης-απειλή για τον αντίπαλο, ενώ το όνομά του βρίσκεται στην λίστα για τους παίκτες προς αποχώρηση μέσω trade.

Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν κάνει τον Samurai να μοιάζει... ξενερωμένος, ακόμα και όταν προσπαθεί να πανηγυρίσει νίκες της ομάδας του.

Δείτε την αντίδρασή του, αλλά κυρίως τις εκφράσεις στο πρόσωπό του, για να καταλάβετε πόσο «απόλαυσε» το παιχνίδι ο Ιάπωνας άσος.