Ο ΠΑΟΚ τιμά τον Μπάνε και φιλοξενεί την ΑΕΚ, ο Ιωνικός παίζει το τελευταίο του χαρτί με το Λαύριο
i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ τιμά τον Μπάνε και φιλοξενεί την ΑΕΚ, ο Ιωνικός παίζει το τελευταίο του χαρτί με το Λαύριο

Γιώργος Γαβριλάκης 09:52 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

Η 1η του Απρίλη θα είναι αφιερωμένη στον Μπάνε Πρέλεβιτς, στο ματς που ο ΠΑΟΚ (19:15) απέναντι στην ΑΕΚ θα... αποσύρει τη φανέλα με το Νο 7 - Στη Νίκαια ο Ιωνικός παίζει (16:00) για την επιβίωσή του κόντρα στο Λαύριο και ο Κολοσσός υποδέχεται τον Άρη (16:00) με στόχο να του κλέψει τη θέση.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και μάλιστα έντονο. Ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες ακόμα και για είσοδο στην τετράδα της κανονικής διάρκειας του εγχώριου πρωταθλήματος. 

Δεν έχει εξαντλήσει τις πιθανότητές του και για να συνεχίσει να... κυνηγάει θέλει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, που αυτή τη στιγμή με ρεκόρ 12-8 είναι αυτή που ακολουθεί τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Περιστέρι. 

Για τον δικέφαλο του Βορρά πάντως, η 1η του Απρίλη και η 21η αγωνιστική της Basket League είναι... σημαδιακή. Διότι, στο επίκεντρο του PAOK Sports Arena θα βρεθεί ο θρύλος της ομάδας Μπάνε Πρέλεβιτς για να πρωταγωνιστήσει σε μία τελετή αφιερωμένη στο έργο και την προσφορά του. Η φανέλα με το Νο 7 θα αποσυρθεί στην οροφή του κλειστού της Πυλαίας, ενώ και η ΑΕΚ -που επίσης τον... χάρηκε με τη φανέλα της- θα χειροκροτήσει θερμά την πρωτοβουλία. 

Αυτό το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:15 και που θα ολοκληρώσει τη μέρα της αγωνιστικής δράσης. Βέβαια, το ξεκίνημα αυτής θα έρθει στις 16:00 στη Νίκαια και στη Ρόδο. Ο Ιωνικός παίζει για την σωτηρία του κόντρα στο Λαύριο, στην τελευταία του προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Την ίδια ώρα, θα έχουμε τζάμπολ στο παιχνίδι του Κολοσσού με τον Άρη. 

Η ομάδα από το Σμαραγδένιο Νησί έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα play offs, αλλά δεν θα έλεγε... «όχι» στο ενδεχόμενο να αποφύγει την όγδοη θέση που θα την στείλει σε απευθείας μετωπική σύγκρουση με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο της post season. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (1/4)
16:00 / Κολοσσός - Άρης (ΕΡΤ Sports1)
16:00 / Ιωνικός - Λαύριο (ΕΡΤ 3)
19:15 / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΕΡΤ 3)

Το πρόγραμμα της Κυριακής (2/4)
15:45 / Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών (ΕΡΤ 3)
17:00 / Προμηθέας - Περιστέρι (ΕΡΤ Sports1)
19:15 / Ολυμπιακός - Καρδίτσα (ΕΡΤ 3)

Βαθμολογία