Ο πατέρας του Τζα Μοράντ εξηγεί πως «ο γιος μου φταίει που έμπλεξε»

Τι Μοράντ

i

© photo by Kevork Djansezian / Getty Images / Ideal Images

Ο πατέρας του Τζα Μοράντ εξηγεί πως «ο γιος μου φταίει που έμπλεξε»

Γιώργος Γαβριλάκης 16:05 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Βρέθηκε σε μία εκδήλωση με νεαρούς λάτρεις του μπάσκετ και ο πατέρας του σούπερ σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, Τζα Μοράντ, εξήγησε στην ομήγυρη πως «δεν φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο ο γιος μου που έμπλεξε, γι' αυτό προσέξτε τις αποφάσεις που παίρνεται στις ζωή σας».

O Τι είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Τζα Μοράντ. Παρεμπιπτόντως είναι και ο πατέρας του... προβληματικού σούπερ σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει την αλήθεια με τα μάτια της λογικής. Έστω της δικιάς του. 

Τώρα, που βρέθηκε στην εκδήλωση Up Next Elite Camp που γίνεται στη Νέα Ορλεάνη και αφορά στη συμμετοχή παιδιών που αγαπούν το μπάσκετ και προπονούνται ώστε να γίνουν καλύτεροι ως παίκτες, ο Τι Μοράντ ήθελε να τους εξηγήσει πως «θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι και να σκέφτεται προτού πάρετε αποφάσεις, όχι μόνο για το παιχνίδι που αγαπάτε, αλλά και για τη ζωή σας». 

Αμέσως μετά, είπε αυτό που νοιώθει για τον γιό του, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό για 25 παιχνίδια για τη νέα σεζόν, μετά από διαδοχικά και σοκαριστικά εξωαγωνιστικά παραπτώματα και την κυκλοφορία των βίντεο που τον δείχνουν τα κάνει βόλτες με ένα όπλο στο χέρι. «O Tζα δεν έμπλεξε εξαιτίας φίλων του ή ανθρώπων που βρίσκονται στο κοντινό του περιβάλλον», σημείωσε ο Τι και ξεκαθάρισε πως «έμπλεξε λόγω των δικών του αποφάσεων». 

Προφανώς και παραμένει στο πλευρό του, όσο απογοητευμένος κι αν είναι από τις πράξεις του τέκνου του και ελπίζει πως στο μέλλον δεν θα υπάρξουν παραπτώματα εκ μέρους του. 

Η σπάνια ασθένεια, ο καθοδηγητής Τσάρλι και το μέλλον του Τζόρνταν Ουόλς στο ΝΒΑ (vids)
NBA

14:09 - 19.08.2023

Η σπάνια ασθένεια, ο καθοδηγητής Τσάρλι και το μέλλον του Τζόρνταν Ουόλς στο ΝΒΑ (vids)

O Tζόρνταν Ουόλς είναι ο 19χρονος rookie των Μπόστον Σέλτικς και ο άνθρωπος που αν τον δεις μία φορά δεν τον ξεχνάς ποτέ. Πάσχει από σπάνια μορφή Αλωπεκίασης, όπως αυτή που... έμαθε στο ΝΒΑ ο Τσάρλι Βιλανουέβα, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του νεαρού γκαρντ/φόργουορντ.

Το ίδιο ελπίζουν και οι Μέμφις Γκρίζλις που έχουν στηρίξει πάνω του το μέλλον τους, παρόλα αυτά η νέα σεζόν θα ξεκινήσει χωρίς τον 24χρονο εκρηκτικό γκαρντ. Η τιμωρία του θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα απουσιάσουν από την προσπάθεια των Αρκούδων οι 26,2 πόντοι, οι 8,1 ασίστ και τα 5,9 ριμπάουντ που προσέφερε πέρσι, σε μία σεζόν που επίσης έχασε ματς λόγω αποκλεισμού για λόγους συμπεριφοράς.