«Ο Πετρούσεφ οδεύει προς Ερυθρό Αστέρα μετά την επιστροφή Βεζένκοφ»

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

© Intime

«Ο Πετρούσεφ οδεύει προς Ερυθρό Αστέρα μετά την επιστροφή Βεζένκοφ»

Sportal newsroom 19:48 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 04.07.2024

Όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό θα φέρει την αποχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ, που φαίνεται να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Το μόνο που μένει είναι η αποδέσμευση από τους Τορόντο Ράπτορς για να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό, όπου θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη θητεία του.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα επιτρέψει στον Βεζένκοφ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (vid)
NBA

19:40 - 04.07.2024

Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα επιτρέψει στον Βεζένκοφ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Μασάι Ουτζίρι είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται σχεδόν τα πάντα στους Τορόντο Ράπτορς και αυτός που βάζει την υπογραφή του σε κάθε απόφαση των Καναδών. Άρα αυτός που θα εγκρίνει την αποδέσμευση του Σάσα Βεζένκοφ και θα του επιτρέψει εν τέλει να αγωνιστεί και πάλι στον Ολυμπιακό.

Ο περσινός MVP της EuroLeague έρχεται για να... ταράξει τα νερά στο λιμάνι του Πειραιά, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστεί να κάνουν μερικές ανακατατάξεις ώστε να καλωσορίσουν τον διακαή τους πόθο πίσω στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να πετύχει πολύ αυτή την συμφωνία και να πείσει τον Βούλγαρο φόργουορντ να επιστρέψει από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπου δοκίμασε την τύχη του στους Σακραμέντο Κινγκς την περασμένη σεζόν χωρίς να λάβει τον ρόλο και τον χρόνο που επιθυμούσε.

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!
EUROLEAGUE

18:24 - 04.07.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την μεγάλη απόφαση! Ο βούλγαρος σταρ αποφάσισε και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, δίνοντας οριστικά τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι του προσέφεραν ηγεμονικό συμβόλαιο, δείχνοντας έμπρακτα πόσο τον θέλουν.

Για ποιον χτυπάει η... καμπάνα λόγω της επιστροφής του Βεζένκοφ; Όπως όλα δείχνουν για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, που μπορεί να έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως σύμφωνα με τον Σωτήρη Βετάκη, θα αποχωρήσει με προορισμό τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος φόργουορντ/ σέντερ είχε δηλώσει τις προθέσεις του πριν από μερικές ημέρες λέγοντας: «Το πιθανότερο είναι να μείνω. Έχουμε συμβόλαιο, όμως σήμερα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Παίκτες που έχουν συμβόλαιο φεύγουν. Οπότε θα δούμε. Πάντα μπορεί να συμβεί κάτι, αλλά δεν προβλέπεται».

Τα αινιγματικά του λόγια ενδέχεται να βγουν αληθινά, λοιπόν, αφού με την άφιξη του Σάσα Βεζένκοφ οι πιθανότητες του Πετρούσεφ να παραμείνει στον Πειραιά λιγοστεύουν.

Από την πλευρά του παίκτη αυτό που βγαίνει προς τα έξω σε αυτή τη φάση είναι πως δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, επίσημα τουλάχιστον, καθώς ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα ωστόσο πηγές από την ομάδα του Βελιγραδίου αναφερονται με τα καλύτερα λόγια στον παίκτη και την αγωνιστική του αξία. Ο Πετρούσεφ ωστόσο έχει πολύ ισχυρούς «δεσμούς» με την ομάδα του Βελιγραδίου και αυτό δεν αποκλείεται να «τρέξει» τις διαδικασίες, δεδομένου πως ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη, ενώ το στυλ του και η ικανότητά του να παίξει στις θέσεις 4-5 ταιριάζουν πλήρως στο παιχνίδι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

💥Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!