Ο Ποτσέκο θέλει να γίνει μάνατζερ του Φοντέκιο και τον κοστολογεί 30 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Φοντέκιο σκοράρει στο καλάθι των Σέρβων

i

FIBA

Ο Ποτσέκο θέλει να γίνει μάνατζερ του Φοντέκιο και τον κοστολογεί 30 εκατομμύρια δολάρια!

Νίκος Καλαμπάκας 19:58 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 14.08.2024

Φοβερές ατάκες από τον κόουτς της Ιταλίας για τον Φοντέκιο που οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της Σερβίας!

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο μιλάει πολύ και τα λέει καλά. Ο κόουτς της εθνικής Ιταλίας είναι γνωστός για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα και τις φαρμακερές ατάκες που κατά καιρούς ξεστομίζει.

Μετά την επική ανατροπή της ομάδας του κόντρα στους Σέρβους, ο προπονητής των «ατζούρι» θέλησε να κάνει... στροφή στην καριέρα του και να εκτελέσει χρέη μάνατζερ. Πελάτης του ο Φοντέκιο ο οποίος σημείωσε 30 πόντους και με την απόδοσή του κράτησε ζωντανή την ομάδα του στο κυνήγι της πρόκρισης στα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

Ο Ποτσέκο λοιπόν ανακοίνωσε ότι του χρόνου ο παίκτης μένει ελεύθερος, κοστολογώντας τον μάλιστα με 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε ότι θέλει να λάβει προμήθεια 30%!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Του χρόνου ο Φοντέκιο θα είναι free agent. Τον εκπροσωπώ εγώ τώρα. Περιμένουμε συμβόλαιο τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του NBA που ο μάνατζερ θα πάρει (σσ. προμήθεια) τουλάχιστον 30%».

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

Tags: