Ο Πρέντις Χαμπ στο Sportal: «Εύκολη απόφαση να πω ναι στην ΑΕΚ!»

Ο Πρέντις Χαμπ στο Sportal: «Εύκολη απόφαση να πω ναι στην ΑΕΚ!»

Χρήστος Τσάλτας 09:59 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 19.08.2024

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχτηκε τον Πρέντις Χαμπ στην Αθήνα και ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο Sportal για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αλλά και τους στόχους του με την Ένωση.

Η νέα σεζόν περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα για την ΑΕΚ Betsson. Νέα φιλοσοφία, νέος αέρας, αλλά οι βλέψεις παραμένουν σταθερές. Οι κιτρινόμαυροι θέτουν ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πρέντις Χαμπ να αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα του ρόστερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Κυριακής, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, αλλά και το νεογέννητο παιδί τους και από τις πρώτες στιγμές του στη χώρα μας έδειξε έτοιμος για δράση.

Το Sportal τον συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και εκείνος μίλησε για το πόσο εύκολη ήταν η απόφαση να πει το «ναι» στην Ένωση, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για να μπει στο παρκέ με τους νέους συμπαίκτες του.

«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού γκαρντ, που πρόσθεσε «Ανεβάζει επίπεδο το παιχνίδι μου σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα είμαι σε θέση να χρησιμοποιήσω τους προπονητές και το σταφ για να κάνω το καλύτερο».

Ερωτηθείς για το πόσο εύκολη ήταν η απόφασή του να πει ναι στην ΑΕΚ Betsson, ήταν ξεκάθαρος. «Αναμφίβολα εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στην Ελλάδα. Το να είμαι υπό τις οδηγίες του κόουτς Σάκοτα τη φετινή σεζόν, που έχει σπουδαίο στάτους και όνομα στο χώρο».

Στα 25 του χρόνια έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην τρίτη σεζόν της καριέρας του. Ο κόσμος αναμένεται να τον μάθει αυτή τη σεζόν και ο ίδιος φρόντισε να βάλει άπαντες στο κλίμα. «Ο κόσμος θα πρέπει πολλή ενέργεια από εμένα στο παρκέ. Πραγματικά εκτιμώ όλους όσοι έρχονται στο γήπεδο και ανυπομονώ να δω ένα σπουδαίο κοινό στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν».

Όσο για το τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ. «Το μήνυμά μου είναι ο ύμνος της ομάδας. Ακόμα δεν τον έχω μάθει, αλλά όταν τον μάθω θα είναι το μήνυμά μου προς αυτούς».