Ο Πρέντις Χαμπ στο Sportal: «Ήταν η βραδιά μου!»

Ο Πρέντις Χαμπ με τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson

Ο Πρέντις Χαμπ στο Sportal: «Ήταν η βραδιά μου!»

Χρήστος Τσάλτας 21:57 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 01.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson μπήκε με το δεξί στη σεζόν και ο Πρέντις Χαμπ που διέλυσε την άμυνα της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, μίλησε στο Sportal για τη μεγάλη εμφάνισή του και τη συνέχεια της σεζόν.

Η πρεμιέρα της ΑΕΚ Betsson στο BCL περιλάμβανε μια μεγάλη νίκη και έναν πολύ μεγάλο πρωταγνωιστή. Η Ένωση έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το διάστημα. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε μια μεγάλη παράσταση από τον Πρέντις Χαμπ.

Ο Αμερικανός φόρτωσέ το αντίπαλο καλάθι με 28 πόντους και 7 τρίποντα, χαρίζοντας μια σπουδαία εμφάνιση στους φίλους της Ένωση. Κάτι που έδειξε πολλά για την συνέχεια και τις δυνατότητες του γκρουπ, σε όλα τα επίπεδα.

Στην αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς ευστόχησε σε επτά σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75μ. Εκείνος παραδέχτηκε πως «όλα τα τρίποντα ήταν ιδιαίτερα, αλλά ίσως το πρώτο τρίποντο. Όταν βλέπεις το πρώτο να μπαίνει αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσεις να σουτάρεις», είπε μιλώντας στο Sportal για τη νίκη της Ένωσης.

Το αποτέλεσμα είχε τη σημασία του για τους κιτρινόμαυρους, καθώς «ήταν μεγάλη νίκη για εμάς, για την πορεία μας στο BCL. Έχουμε μόνο 6 παιχνίδια στον όμιλο, οπότε το να κερδίσουμε για πρώτη φορά μας δίνει τη χημεία να παίξουμε όλοι μαζί και να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς».

Για πρώτη φορά ο κόσμος της Ένωσης είδε τους Πρέντις Χαμπ και Χάντερ Χέιλ να παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι δύο παίκτες ηγήθηκαν επιθετικά της ομάδας τους, κάνοντας τη διαφορά.

Η χημεία τους άλλωστε βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. «Είναι εξαιρετική. Απόψε ήταν η βραδιά μου, την επόμενη θα είναι η δική του ή κάποιου άλλου. Μπορεί να είναι η βραδιά κάθε παίκτη με την ομάδα που έχουμε. Έχουμε βάθος και ταλέντο, οπότε μπορεί να είναι η βραδιά καθενός».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Χαμπ θέλησε να πανηγυρίσει τα σουτ του μαζί με τον κόσμο. Η επικοινωνία που χτίζει με τους φίλους της Ένωσης έχει τη σημασία της. «Είναι αναμφίβολα σημαντικό για μένα να παίζω με τον κόσμο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Έκαναν εξαιρετική δουλειά και έκαναν θόρυβο σε όλο το παιχνίδι».

Η νίκη στην πρεμιέρα ήρθε, που ήταν εξαιρετικά σημαντική για την Ένωση. Τώρα όμως η συνέχεια περιλαμβάνει εξίσου σημαντικά παιχνίδια, με τον εκρηκτικό γκαρντ να τονίζει πως «οι φίλαθλοι θα πρέπει να περιμένουν από εμάς να παίζουμε σκληρά και να αφήνουμε κάθε ικμάδα στο παρκέ. Όσο παίζουμε σκληρά θα κάνουμε τη δουλειά. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη νίκη για να εξελιχθούμε».

Όσο για το τέλος, τον ρωτήσαμε πόσες ακόμα ανάλογες βραδιές περιμένει στη σεζόν. Η απάντησή του ήταν αφοπλιστική. «Ελπίζω να συνεχιστεί. Αν όμως κερδίζει η ομάδα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο τέλος της ημέρας είναι η ομάδα που έχει σημασία. Οι συμπαίκτες μου με βρήκαν και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό».