Ο Πρίντεζης ξανά στα αποδυτήρια, έβαλε τα ερυθρόλευκα για να παίξει στο φιλικό με τη Μακάμπι (vids)

Γιώργος Πρίντεζης

i

© INTIME

Ο Πρίντεζης ξανά στα αποδυτήρια, έβαλε τα ερυθρόλευκα για να παίξει στο φιλικό με τη Μακάμπι (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 23:51 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 07.09.2024

Ο Γιώργος Πρίντεζης το είπε και το έκανε. Πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και ντύθηκε για να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τη Μακάμπι!

Δευτερόλεπτα αφού η φανέλα του ανέβηκε στην οροφή του ΣΕΦ, εξέλιξη την οποία ο Γιώργος Πρίντεζης παρακολούθησε εμφανώς συγκινημένος, όλα ήταν έτοιμα για το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η βραδιά στο Φάληρο ήταν αφιερωμένη στο Νο 15, που γνώρισε για μια ακόμη φορά την αποθέωση από τους ερυθρόλευκους οπαδούς που κατέκλυσαν τις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου.

Ο Πρίντεζης πάντως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Την κρατούσε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στον οποίο είπε χαρακτηριστικά «τα κουστούμια δεν μου πάνε, να αλλάξω να μπω ένα τριλεπτάκι; Το έχω».

Φυσικά ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν υπήρχε περίπτωση να του αρνηθεί. Έτσι ο Πρίντεζης, αφού ολοκλήρωσε και τη συνέντευξη Τύπου, πήγε στα αποδυτήρια, έκατσε εκεί που... μεγάλωσε και ξεκίνησε να ετοιμάζεται για να πατήσει ξανά το παρκέ του ΣΕΦ! Έστω για λίγο, έστω για ένα τελευταίο χειροκρότημα σε μια συγκλονιστική καριέρα για έναν παίκτη - σύμβολο του πειραϊκού συλλόγου...