Ο Πρίντεζης το «έσταξε» από τα 6.75 και ξεσήκωσε το ΣΕΦ!

Ο Πρίντεζης το «έσταξε» από τα 6.75 και ξεσήκωσε το ΣΕΦ!

Ευτυχία Οικονομίδου 00:48 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:48 - 07.09.2024

Σα να μην πέρασε μια μέρα, ο Γιώργος Πρίντεζης φόρεσε ξανά τα «ερυθρόλευκα» και ευστόχησε και σε τρίποντο με το... καλησπέρα σας!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τον Γιώργο Πρίντεζη με «Α Moment to Remember». Οι ερυθρόλευκοι απόσυραν την φανέλα με τον αριθμό 15 προς τιμήν του σε μία ξεχωριστή βραδιά που διοργανώθηκε με εκείνον πρωταγωνιστή.

Συγκίνηση, όμορφα λόγια και η φανέλα με το νούμερο «15» ανέβηκε μια για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ για να τον κοσμεί πλάι σ' εκείνη με τον αριθμό «7» του Βασίλη Σπανούλη. Ομιλίες από ξεχωριστούς ανθρώπους που σημάδεψαν τη ζωή του Πρίντεζη πήραν το λόγο και όπως ήταν εύλογο ο θρύλος του Ολυμπιακού δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Την σκυτάλη πήρε το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με μία ξεχωριστή στιγμή να κλέβει την παράσταση.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα και σκόραρε από τα 6.75 με το που πάτησε στο παρκέ ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!