Επιμένει ο Τσόβιτς για τον Πετρούσεφ: «Ξέρω τι λένε στον Ολυμπιακό, αλλά...»

Επιμένει ο Τσόβιτς για τον Πετρούσεφ: «Ξέρω τι λένε στον Ολυμπιακό, αλλά...»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:32 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 24.08.2024

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Τσόβιτς, ανέλυσε για μία φορά την σκέψη του που περιλαμβάνει την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ και έχει γνώση για το τι λένε στον Ολυμπιακό, αλλά στο μυαλό του υπάρχει ακόμα η περίπτωση ο Σέρβος να μείνει ελεύθερος!

Στο μυαλό του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, φαίνεται πως παραμένει ενεργή η περίπτωση απόκτησης του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ξέρει καλά πως «ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό», όπως είπε σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε, αυτή τη φορά στο podcast «Miljanov korner» του σέρβου δημοσιογράφου Μιλιάν Μιλίτσεβιτς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Πετρούσεφ», πρόσθεσε και μάλιστα ανέφερε πως «ξέρω ότι από τον Ολυμπιακό μου ζήτησαν να ασχολούμαι με την ομάδα μου, να με ενδιαφέρει μόνο τι κάνει ο Ερυθρός Αστέρα, πράγμα το οποίο κάνω. Παρόλα αυτά, δεν με νοιάζει μόνο η ομάδα μου. Θέλω να έχω σφαιρική άποψη των πραγμάτων» και κατέληξε πως «το ερώτημα είναι πως διαμορφώνεται το ρόστερ του Ολυμπιακού και τι ρόλο θα έχει ο Φιλίπ. Αν θα αποκτήσει την ελευθερία του, τότε θα θέλαμε να έρθει ξανά στον Αστέρα.

Ο Τσόβιτς μάλιστα, έδειξε πως τον εκτιμά απεριόριστα ως παίκτη και θεωρεί πως η θέση του Πετρούσεφ είναι στο NBA. «Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έβαζα στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς στους Ντένβερ Νάγκετς», κατέληξε για έναν παίκτη που στην Ευρώπη έχει παίξει με τον Ολυμπιακό, τον Ερυθρό Αστέρα και την Αναντολού Εφές στο επίπεδο την Euroleague, ενώ πριν υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά, έπαιξε σε τρία ματς στο ΝΒΑ. Ένα με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και δύο με τους Σακραμέντο Κινγκς, από τους οποίους αποδεσμεύτηκε λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.