Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι στο Sportal: «Ο κόσμος της ΑΕΚ να περιμένει από μένα να κυριαρχώ»

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι στο Sportal: «Ο κόσμος της ΑΕΚ να περιμένει από μένα να κυριαρχώ»

Χρήστος Τσάλτας 17:27 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 27.09.2024

Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι έφτασε στην Ελλάδα και με το... καλημέρα έδωσε το στίγμα των σκέψεών του, μιλώντας στο Sportal, τονίζοντας πως θέλει να κυριαρχεί στο παρκέ.

Η μεταγραφή του πέρασε από 40 κύματα. Έγινε σίριαλ, τα μπρος-πίσω στην υπόθεση ήταν πολλά, όμως στο τέλος της ημέρας η ΑΕΚ Betsson πέτυχε τον σκοπό της. Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι θα φοράει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος και ετοιμάζεται να βάλει... φωτιά στην Sunel Arena.

Ακόμα και η άφιξή του ωστόσο πέρασε από περιπέτειες, μέχρι να φτάσει στη χώρα μας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Το Sportal ήταν εκεί και τον συνάντησε κατά τις πρώτες στιγμές του στην Ελλάδα και εκείνος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη σεζόν που έρχεται.

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για τον ίδιο, με τη μεταγραφή του στην Ένωση. Μια καινούργια συγκυρία στον ορίζοντα, ωστόσο ο ίδιος ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος.

Ο ενθουσιασμός του δεν κρυβόταν. «Είμαι ενθουσιασμένος να αρχίσει η σεζόν και να προχωρήσουμε στην ομάδα. Θέλω να ανταγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου και να χτίσουμε έναν δεσμό. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ανυπομονώ για μια ενθουσιώδη σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος», ανέφερε επί του θέματος, πριν η κουβέντα στραφεί σε όσα θα πρέπει να περιμένουν από εκείνον οι φίλοι της Ένωσης.

Η απάντησή του ήταν αφοπλιστικής. «Να περιμένουν τον παίκτη που πάντα είμαι. Ένας αλτρουιστής παίκτης, ομαδικός που κυριαρχεί και βοηθάει την ομάδα να κερδίζει. Φέρνω ενθουσιασμό στην ομάδα με τις φάσεις μου».

Με τη μεταγραφή του να περνάει από πολλά στάδια, πριν καταλήξει στην ΑΕΚ Betsson, ξέρει και ο ίδιος πως πλέον έχει ευθύνη απέναντι στον κόσμο να φέρει το καλύτερο πρόσωπό του στο παρκέ. «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί μου έδειξαν πολύ αγάπη στα social media. Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο, θα ανταγωνίζομαι για να φέρω νίκες. Θα είναι διασκεδαστικό, αλλά και μια ενθουσιώδης σεζόν».