Ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Γιαννακόπουλο για τον Αταμάν πριν το καλοκαίρι: «Αυτό θα μείνει μεταξύ μας...» (pic)

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Γιαννακόπουλο για τον Αταμάν πριν το καλοκαίρι: «Αυτό θα μείνει μεταξύ μας...» (pic)

Sportal newsroom 15:06 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 29.05.2024

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς με ένα tweet του αποκάλυψε πως ήρθε σε συμφωνία ο Παναθηναϊκός με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, στην πρώτη σεζόν του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της ελληνικής ομάδας.

Ο Τούρκος κόουτς «έδεσε» σε απόλυτο βαθμό με την ελληνική ομάδα και τελικά μαζί έφτασαν στην κορυφή της Ευρώπης, σε μια ονειρική σεζόν για τους πράσινους.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της Euroleague, ο γνωστός μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αποκάλυψε πως ξεκίνησαν οι συζητήσεις του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την πλευρά του τούρκου προπονητή.

Το πρώτο μήνυμα το έστειλε ο ατζέντης. Σε αυτό τόνιζε ότι εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσιζε να κάνει κάτι μεγάλο το καλοκαίρι, θα έπρεπε να εξετάσει την περίπτωση του Εργκίν Αταμάν. Ήταν ακόμα 8 Μαρτίου...

Ο Ραζνάτοβιτς αναφέρει ότι θεωρούσε πως είναι καλύτερη περίπτωση ο Αταμάν από κάποιον Ισπανό προπονητή (τότε ακουγόταν έντονα το όνομα του Πάμπλο Λάσο).

«Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Απλά να ξέρεις ότι αν ενδιαφέρεσαι, δεν είναι απίθανο να συμβεί. Τα λέμε μετά τα playoffs της Euroleague», γράφει ο γνωστός ατζέντης για να πάρει την απάντηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ:

«Γεια σου. Ο Αταμάν είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε όλη την Euroleague. Ενδιαφέρομαι πολύ. Θα σου τηλεφωνήσω σύντομα».

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...