Ο Σάσα Βεζένκοφ στο Sportal: «Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε να δείξουμε - Ο Φαλ είναι η κολώνα μας» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ στο Sportal: «Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε να δείξουμε - Ο Φαλ είναι η κολώνα μας» (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 00:07 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:48 - 12.10.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην Euroleague και έπλεξε το εγκώμιο του Μουστάφα Φαλ, τον οποίο χαρακτήρισε κολώνα των Πειραιωτών.

Η νίκη ήρθε για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ζάλγκριις, στο ΣΕΦ και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την εικόνα των Πειραιωτών, όπου παραδέχτηκε πως ακόμα είναι μακριά από αυτό που θέλουν άπαντες, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του Μουστάφα Φαλ, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι έχουν 16 -μαζί με τον Κίναν Έβανς- παίκτες πρώτης γραμμής.

Όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ στο Sportal Euroleague Show:

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά μετά χαλαρώσαμε και αφήσαμε την Ζαλγκίρις να μπει πάλι στο παιχνίδι με επιθετικά ριμπάουντ και με τα εύκολα σουτ που έβαλε. Όταν πας το παιχνίδι στο σουτ είναι ρίσκο. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι να τελειώνουμε τα παιχνίδια.

Όλες οι ομάδες δοκιμάζονται. Επειδή το σκορ πήγε ψηλά θεωρήσαμε ότι θα παίρναμε το παιχνίδι. Αυτό που είδαμε είναι πως πρέπει να είμαστε στο 100% συγκεντρωμένοι.

Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάναμε κάποια λάθη με τον Σιρβίντις και τον Φρανσίσκο. Κάναμε πολλά λάθη. Η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι θα έρθουν καλύτερες ομάδες οπότε πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη για να μην την πάθουμε στο μέλλον.

Είναι πολύ ευχάριστο και σημαντικό. Είναι ο άνθρωπος που είναι η κολώνα μας. Περιμένουμε και τον Μιλουτίνοφ από στιγμή σε στιγμή. Περιμένουμε και τον Κίναν να επιστρέψει και θα έχουμε 16 έτοιμους παίκτες. Πάντα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θέλουμε να πανηγυρίσουμε νίκες μαζί.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε να δείξουμε και αυτό που θέλουμε να παίξουμε».

Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις 74-68: Βεζένκοφ & Φουρνιέ για την πρώτη νίκη της σεζόν με... υποψία θρίλερ