Ενθουσιασμένος με τον Λάσο ο Σεντεγκέρσκις

Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

Ενθουσιασμένος με τον Λάσο ο Σεντεγκέρσκις

Νίκος Καλαμπάκας 17:10 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 25.08.2024

Ο Τάντας Σεντεγκέρσκις δεν έκρυψε τη χαρά του που θα συνεργαστεί με τον Πάμπλο Λάσο.

Η παρουσία του Πάμπλο Λάσο στην Μπασκόνια εξέπληξε τον Τάντας Σεντεγκέρσκις, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην "Noticia de Alva".

Ο Λιθουανός φόργουορντ των Βάσκων επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η πορεία του Λάσο τον καθιστά σε έναν ιδανικό προπονητή για κάθε παίκτη, αφού αυτό υποδηλώνουν τα τρόπαια που έχει στην καριέρα του ο Ισπανός προπονητής.

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα ο ερχομός του Λάσο. Ήμουν στο Πουέρτο Ρίκο και όταν ξύπνησα, υπήρχε μεγάλη διαφορά ώρας. Ο πατέρας μου, μου μετέφερε την είδηση. Ήταν ένα σοκ, δεν το περίμενα», είπε αρχικά ο Σεντεγκέρσκις, που πέρυσι με τη φανέλα της Μπασκόνια είχε μέσο όρο 8.8 πόντους στην Ευρωλίγκα.

«Υπήρχαν αρκετά ονόματα και φήμες, αλλά ποτέ δεν το φαντάστηκα ότι θα είναι αυτός. Κάθε παίκτης θα ήθελε να τον προπονεί ο Λάσο, λόγω των τροπαίων και όσων έχει πετύχει με τη Ρεάλ», κατέληξε ο Λιθουανός φόργουορντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!