Ξεκάθαρος Σι Τζέι Μπράις στο Sportal: «Να χρησιμοποιήσουμε την ήττα σαν κίνητρο - Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα»

Ο Σι Τζέι Μπράις

Ξεκάθαρος Σι Τζέι Μπράις στο Sportal: «Να χρησιμοποιήσουμε την ήττα σαν κίνητρο - Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα»

Χρήστος Τσάλτας 10:00 - 22.10.2024

Ο Σι Τζέι Μπράις μίλησε για τα αίτια της... κατηφόρας στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο κίνητρο που υπάρχει στα ενδότερα της ΑΕΚ Betsson για αντίδραση.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα του υψηλότερου επιπέδου της Euroleague η ΑΕΚ Betsson δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Οι κιτρινόμαυροι παραδόθηκαν στον ρυθμό που δημιούργησαν οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν και δεν είχαν απαντήσεις σε κανένα ξέσπασμα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μόνο στο τέλος κατάφερε να μαζευτεί η διαφορά, με τον Σι Τζέι Μπράις να είναι ένας από τους παίκτες που προσπάθησαν να δώσουν λύσεις στην ομάδα του, δείχνοντας πως είναι από τους πιο σταθερούς και συνεπείς παίκτες της Ένωσης.

Η ΑΕΚ Betsson έχασε από τα... αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ και τώρα ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσει

Η ΑΕΚ Betsson έχασε από τα... αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ και τώρα ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσει

Ένα -σχεδόν- καλό δεκάλεπτο δεν είναι ποτέ αρκετό κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ Betsson παραδόθηκε στον ρυθμό των πράσινων και τους έκανε ένα μεγάλο δώρο, τους «έφτιαξε» την ψυχολογία για τη συνέχεια. Γράφει ο Χρήστος Τσάλτας.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι κιτρινόμαυροι έχασαν την επαφή τους με το σκορ, κάτι που έχει εξήγηση, βάσει της εικόνας του αγώνα. «Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίς και επιτρέψαμε το μομέντουμ να πάει στον Παναθηναϊκό», εξήγησε μιλώντας στην κάμερα του Sportal, για να προσθέσει πως «αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ επιτρέψαμε το μομέντουμ να αλλάξει χέρια και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε από τότε».

Το παιχνίδι αυτό μπορεί να λειτουργήσει διδακτικά για την Ένωση, η οποία είναι μια νέα ομάδα σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε αγώνα μαθαίνει από κάτι.

Ποιο ήταν όμως το μεγαλύτερο μάθημα απ' όλα; «Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι οι πρωταθλητές. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι ως κίνητρο για το επόμενο παιχνίδι μας», εξήγησε επί του θέματος.

Η κουβέντα στράφηκε στο κίνητρο που υπάρχει μετά τις δύο ήττες με Βόννη και Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να είναι αφοπλιστικός. «Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θέλουμε να αποδείξουμε στον κόσμο μας ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Αναμφίβολα τον θέλουμε στο πλευρό μας, να συνεχίσει να εμφανίζεται και να μας στηρίζει. Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι».

Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο παιχνίδι, απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι τέσσερις μέρες. Κάτι που σημαίνει πως «κάθε μέρα πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, χωρίς αμφιβολία. Οπότε σίγουρα αυτό θα κάνουμε», όπως εξήγησε χαρακτηριστικά ο 28χρονος άσος.