Ο Σίσκο σταμάτησε το μπάσκετ σε ηλικία 26 ετών

Ζαν Μαρκ Σίσκο

i

Euroleague

Ο Σίσκο σταμάτησε το μπάσκετ σε ηλικία 26 ετών

Νίκος Καλαμπάκας 18:06 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 14.08.2024

Μπορεί το καλοκαίρι να επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Μπρέογαν, όμως ο Σίσκο λίγους μήνες μετά αποφάσισε να... κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια!

Ο Ζαν Μαρκ Σίσκο γνωστοποίησε ότι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τα παρκέ στην ηλικία των μόλις 26 ετών.

Το καλοκαίρι μεταπήδησε από τη Μπάγερν Μονάχου στη Μπρεογάν, όμως λίγους μήνες αργότερα ο Σίσκο αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ. Ο Σλοβένος γκαρντ είχε πρόβλημα τραυματισμού την προηγούμενη σεζόν που δεν του επέτρεψε να επιστρέψει ποτέ στο τοπ επίπεδο, οπότε αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να σταματήσει να βιοπορίζεται από το μπάσκετ ως αθλητής του.

Αν δεν έπαιρνε αυτή την απόφαση, στη Μπρέογαν θα αγωνιζόταν με τον Δημήτρη Αγραβάνη, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί αφού ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με την «πορτοκαλί θεά»:

«Προσπάθησα να βάλω την καριέρα μου σε τάξη μετά από μια σεζόν που ήμουν εκτός. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενα, άρα έπρεπε να πάρω μια δύσκολη απόφαση. Έπρεπε να σταματήσω την καριέρα μου στο μπάσκετ και να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μπρέογαν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και τους οπαδούς των ομάδων που αγωνίστηκα για τα συναισθήματα που μου πρόσφεραν», έγραψε ο ίδιος.

Στα γήπεδα της Euroleague ο Σίσκο είχε μέσο όρο 4.3 πόντους, 1.3 ριμπάουν και 3 ασίστ. Στην Μπάγερν Μονάχουν αγωνίστηκε από το 2019 έως το φετινό καλοκαίρι.

Tags: