Ο Σλούκας έσπρωξε τον Κάνααν μακριά για να μην ακούει τις οδηγίες του Αταμάν

Ο Σλούκας έσπρωξε τον Κάνααν μακριά για να μην ακούει τις οδηγίες του Αταμάν

Sportal newsroom 22:16 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 14.08.2024

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους λίγο έλειψε να δημιουργηθεί ένταση στο παιχνίδι όταν ο Κώστας Σλούκας είδε τον Αϊζέια Κάνααν να... κρυφακούει τον Αταμάν και τις οδηγίες που έδινε στους παίκτες του. Ο Έλληνας γκαρντ και μέχρι πριν μερικούς μήνες συμπαίκτης του Αμερικανού, αντέδρασε, τον έσπρωξε και τελικά με ψυχραιμία λύθηκε η παρεξήγηση.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε τη μεγαλύτερη δράση, τις περισσότερες αρμοδιότητες και τη διαχείριση των πάντων στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό. Και σε αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε περίφημα. 

Πέραν όμως, των κατορθωμένων του έμπειρου γκαρντ και τέως «ερυθρολεύκου» την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι, είχε τον έλεγχο και στους... νεκρούς χρόνους. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή ο κόουτς Εργκίν Αταμάν τον κάλεσε, μαζί με τον Ματίας Λεσόρ, για να τους δώσει κάποιες οδηγίες αντιλήφθηκε μονομιάς την παρουσία του Αϊζέια Κάναν σε κοντινή ακτίνα με τον Τούρκο τεχνικό.

Ο Αμερικανός των Πειραιωτών είχε πάρει θέση για να ακούσει τι λένε μεταξύ τους οι «πράσινοι», αλλά ο Σλούκας τον έσπρωξε μακριά και ο Κάνααν αν και ζήτησε τα ρέστα επειδή τον ακούμπησε, απομακρύνθηκε. Δεν ήθελε να δημιουργήσει ένταση, απλώς μάλλον ήθελε να... κλέψει κάποιο σύστημα. Τελικά δεν τα κατάφερε. Το σημαντικό όμως, ήταν ότι αποφεύχθηκε η ένταση και το παιχνίδι συνεχίστηκε με ψυχραιμία, αλλά και με πολύ καλό ρυθμό.