Υπέροχη στιγμή με τον Σλούκα και την κόρη του

Υπέροχη στιγμή με τον Σλούκα και την κόρη του

Sportal newsroom 19:39 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 13.08.2024

Όμορφες στιγμές στο ΟΑΚΑ με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να παίρνει αγκαλιά την κόρη του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Κολοσσό και να πανηγυρίζουν παρέα τη νίκη των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με σκορ 96-73 στο ΟΑΚΑ σε ματς για τη 19η αγωνιστική της Basket League και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας, χάρισε μια πανέμορφη στιγμή στο κοινό που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος της αναμέτρησης μαζεύτηκαν στο κέντρο του παρκέ προκειμένου να χαιρετήσουν τον κόσμο της ομάδας τους και ο Σλούκας βρέθηκε εκεί κρατώντας αγκαλιά την κόρη του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Φενέρ με την κόρνα της λήξης κατευθύνθηκε στα court seats, εκεί όπου ήταν η σύζυγός του και το παιδί του. Πήρε τη μικρή βαλέρια αγκαλιά και αμέσως βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του ώστε να χαιρετήσουν τους φίλους του Παναθηναϊκού, όπως συνηθίζει να κάνει η ομάδα στις εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Για την ιστορία ο Σλούκας αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 17 λεπτά και κατέγραψε στη στατιστική του 11 πόντους και 6 ασίστ.