Τέρενς Ρος: «GOAT για μένα ο ΛεΜπρόν - Δεν ξέρω πως βάζει κάποιος τον Τζόρνταν πιο ψηλά»

Λεμπρόν Τζέιμς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Τέρενς Ρος: «GOAT για μένα ο ΛεΜπρόν - Δεν ξέρω πως βάζει κάποιος τον Τζόρνταν πιο ψηλά»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:09 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 12.09.2024

Ο Τέρενς Ρος αποθέωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον θεωρεί ανώτερο από τον Μάικλ Τζόρνταν.

Μεγάλο... debate υπάρχει στον κόσμο του μπάσκετ σχετικά με το ποιος είναι ο GOAT. Το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν είναι συνήθως αυτό που... προτιμάτε περισσότερο, ωστόσο είναι εκατομμύρια οι θαυμαστές του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ένας από αυτούς είναι και ο Τέρενς Ρος, ο οποίος από τον περασμένο Νοέμβριο έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, με τελευταία του δουλειά στους Νάγκετς.

Ο ίδιος σε πρόσφατο stream που έκανε σε ιντερνετική πλατφόρμα, τόνισε ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και δεν θα έπρεπε ο κόσμος να βάζει τον Τζόρνταν πιο ψηλά.

Συγκεκριμένα ο Τέρενς Ρος είπε: «Ο Λεμπρόν είναι για εμένα ο GOAT. Δεν ξέρω πώς μπορεί να βάλει κάποιος τον Τζόρνταν πάνω από αυτόν. Αν ο Τζόρνταν έκανε αυτά που έκανε για 20 χρόνια, τότε θα έλεγα ότι ο Λεμπρόν έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Η αλήθεια όμως είναι ότι επέστρεψε δύο φορές στη δράση. Πήρε ένα Three-peat στην πρώτη επιστροφή του και τη δεύτερη φορά επέστρεψε και δεν ήταν ο ίδιος παίκτης.

Ο Λεμπρόν βρίσκεται στο peak του κυριολεκτικά σε όλη την καριέρα του. Εννοώ ότι μεγαλώνει και συνεχίζει να είναι αποδοτικός. Πρέπει να σκεφτούμε και το επίπεδο ανταγωνισμού που έχει ο Λεμπρόν. Για εμένα είναι πιο εντυπωσιακά αυτά που πέτυχε κόντρα στον ανταγωνισμό που είχε από τον Τζόρνταν. Αν θέλουμε δηλαδή να είμαστε ειλικρινείς».