Ο Τίμπορ Πλάις ανακοινώθηκε από την Τράπανι

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Τίμπορ Πλάις ανακοινώθηκε από την Τράπανι

Sportal newsroom 15:06 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 08.08.2024

Η νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία Ιταλίας, Τράπανι, που θα δώσει και φιλικό με τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε την απόκτηση του Τίμπορ Πλάις.

Ο Τίμπορ Πλάις αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην μπασκετική του καριέρα κι έπειτα από 13 χρόνια πορείας στην EuroLeague αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία του στη νεοφώτιστη της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας, Τράπανι.

Ο δύο φορές πρωταθλητής EuroLeague με την Αναντολού Εφές μέτρησε 336 παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχοντας κατά μέσο όρο 8 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά 17 λεπτά συμμετοχής. Έτσι ο Πλάις επέλεξε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να αποτελέσει μέλος του ρόστερ της πρωταθλήτριας της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πρώτη.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στη Σικελία στις 22 Σεπτεμβρίου για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στην Τράπανι.. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Μαζί μπορούμε να έχουμε επιτυχία. Πάμε!» ήταν τα πρώτα λόγια του Πλάις μετά την συμφωνία του με την Τράπανι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!