Ο Τσέντι Οσμάν στο Sportal: «Στόχος είναι το όγδοο αστέρι»

Ο Τσέντι Οσμάν στο Sportal: «Στόχος είναι το όγδοο αστέρι»

Sportal newsroom 22:13 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 03.10.2024

Ο Τσέντι Οσμάν οριοθέτησε μέσω του Sportal τον στόχο του Παναθηναϊκού AKTOR, που δεν είναι άλλος από το όγδοο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το... δεξί στην πρεμιέρα της Euroleague και ο Τσέντι Οσμάν μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Άλμπα στο Βερολίνο, μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο Τούρκος φόργουορντ της ελληνικής ομάδας δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη επί των Γερμανών, ενώ τονισε ότι στόχος των πρασίνων είναι να πάρουν το 8ο ευρωπαϊκό, διατηρώντας τα κεκτημένα:

«Ήταν σημαντικό ματς, μια πολύ καλή νίκη αλλά ήταν δύσκολο ματς. Είναι σημαντικό ωστόσο να ξεκινάς με νίκη σε τέτοιες διοργανώσεις και στη συνέχεια υπάρχει ο χώρος να βελτιωθείς», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ του Sportal, Ηλία Λαλιώτη για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το 8ο ευρωπαϊκό, είπε:

«Σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε, όμως είναι ακόμα η αρχή σε μια μεγάλη σεζόν. Ο στόχος είναι το 8ο αστέρι στη φανέλα. Είμαστε περήφανοι που βρέθηκε εδώ ο κόσμος μας και νομίζω ότι θέλουμε και οφείλουμε να τους ικανοποιούμε. Το κάναμε σήμερα, ελπίζω να το κάνουμε και στη συνέχεια».

Αταμάν: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου -  Πρέπει να έχουμε καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα»
EUROLEAGUE

21:41 - 03.10.2024

Αταμάν: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου - Πρέπει να έχουμε καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα»

Ο Εργκίν Αταμάν ήτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού AKTOR στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, ωστόσο ήθελε περισσότερη συγκέντρωση στην άμυνα.

Τέλος, για την προσαρμογή του, απάντησε:

«Όσο περνάει ο καιρός θα βρω κι εγώ τον ρυθμό μου καλύτερα και θα μπορέσω να προσαρμοστώ περισσότερο».