Μούσα: «Ήμουν κοντά στο να υπογράψω στον Ολυμπιακό, έκανα ντεμπούτο απέναντι στον Σπανούλη»

Ο Μούσα στο ντεμπούτο του με τη Τσεντεβίτα κόντρα στον Ολυμπιακό

i

©Intime

Μούσα: «Ήμουν κοντά στο να υπογράψω στον Ολυμπιακό, έκανα ντεμπούτο απέναντι στον Σπανούλη»

Sportal newsroom 16:38 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 14.08.2024

Ο Τζανάν Μούσα έκανε flashback στην καριέρα του και θυμήθηκε τον πρώτο του αγώνα στην Ευρωλίγκα που ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Τί είπε για τους Πειραιώτες αλλά και για τον θρυλικό, Βασίλη Σπανούλη»

Στις 15 Οκτωβρίου του 2015 ο Τζανάν Μούσα έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague με την Τσεντεβίτα. Αντίπαλός του ήταν ο Ολυμπιακός του Βασίλη Σπανούλη.

Ο 15χρονος τότε Βόσνιος, είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του «μύθου» των ευρωπαϊκών παρκέ, κάτι που όπως φαίνεται θα θυμάται για πάντα:

«Φύλαγα τον Σπανούλη, ήταν απίστευτο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζομαι στο ίδιο γήπεδο με εκείνον και να τον μαρκάρω. ώρα είναι απίστευτο το συναίσθημα που ξαναβρίσκομαι στην Ευρωλίγκα και να θυμάμαι εκείνο το ντεμπούτο εναντίον ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, σε τόση νεαρή ηλικία. Είναι πολύ συγκινητικό», τόνισε σε δηκλώσεις του ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, που αύριο, 10/5 θα επιδιώξει να πάρει την τρίτη νίκη κόντρα στην Παρτίζαν και να βρεθεί στο Final Four του Κάουνας.

Συνεχίζοντας τα... flashback, ο ίδιος επισήμανε ότι είχε βρεθεί κοντά στο να υπογράψει στους Πειραιώτες, κάτι που τελικά δεν συνέβη:

«Αυτό που με συμβούλεψε, είναι να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Θα μπορούσα να είχα πάει στον Ολυμπιακό, βρισκόμουν σε δοκιμή, μόνο μία υπογραφή με χώριζε από τον ελληνικό σύλλογο. Το να παίξω τον πρώτο μου αγώνα εναντίον τους, ήταν πολύ ιδιαίτερο» .

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης 10/5 την Παρτίζαν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Οι δύο ομάδες μετρούν δύο νίκες, αμφότερες στις έδρες των αντιπάλων τους, σε μια σειρά συναρπαστική που έχει πάει στο game 5 με απανωτά Breaks.