Ο Τζέιλεν Χαντς και το... κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου (vid)

Ο Τζέιλεν Χαντς και το... κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου (vid)

Sportal newsroom 15:03 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 14.08.2024

Τα εισιτήρια διαρκείας του Περιστερίου είναι διαθέσιμα και ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ, Τζέιλεν Χαντς ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πως «έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας».

Ο Τζέιλεν Χαντς τη σεζόν που μας πέρασε πήρε τις πρώτες του εμπειρίες αγωνιζόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το έκανε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Περιστερίου. Ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης επέλεξε τον 24χρονος Αμερικανό γκαρντ ως μία από τις αιχμές στην επίθεση της ομάδας και απ' ότι φαίνεται ο ίδιος ανυπομονεί. 

Μάλιστα, έκανε ένα... video-κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, δηλώνοντας πως όλοι περιμένουν πως και πως να ξεκινήσει η χρονιά. «Η ομάδα μας φέτος έχει φιλοδοξίες», είπε ο τελειόφοιτος του UCLA και απευθυνόμενος στους φιλάθλους πρόσθεσε πως «θέλουμε να σας δούμε όλους στο γήπεδο» και προέτρεψε «να κλείσετε από τώρα τα εισιτήριά της». 

Η ομάδα της Δυτικής Όχθης, που πέρσι έφθασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα κατέκτησε την τρίτη θέση, έχει ήδη βγάλει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους ΕΔΩ.