Ο Τζόι Μάτζουλα των Σέλτικς θα γίνει ο νεαρότερος προπονητής σε All-Star Game
i

Τζέισον Τέιτουμ και Τζόι Μάτζουλα οι All-Stars των Σέλτικς / Getty Images / Ideal Images

Ο Τζόι Μάτζουλα των Σέλτικς θα γίνει ο νεαρότερος προπονητής σε All-Star Game

Γιώργος Γαβριλάκης 09:28 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 20.08.2024

Στα 34 του χρόνια, στην πρώτη του εμπειρία ως επικεφαλής κόουτς ο Μάτζουλα οδηγεί τη Βοστώνη στην κορυφή και επιλέχθηκε να κατευθύνει την ομάδα των All-Star.

O Τζόι Μάτζουλα ξεκίνησε τη σεζόν του ως βοηθός προπονητής της Βοστώνης. Στο πλευρό του Ιμέ Ουντόκα. Όταν όμως, το τελευταίος απομακρίνθηκε τιμωρούμενος για μία ερωτική σχέση με υπάλληλο των Σέλτικς (και σύμφωνα με φήμες σύζυγο διοικητικού στελέχους του οργανισμού) βρέθηκε τυχαία ως επικεφαλής κόουτς. Τυχαία, αλλά καθόλου ανάξια, καθώς ο 34χρονος, λιγόπειρος, μα ταλαντούχος κόουτς οδηγεί τους Κέλτες με το καλύτερο ρεκόρ (36-15) σε όλη τη λίγκα. 

Έχει κερδίσει εδώ και καιρό την εμπιστοσύνη της ομάδας, που μάλιστα δεν σκέφτεται να επαναφέρει τον Ουντόκα τη νέα χρονιά, ούτε να προσλάβει άλλον. 

Άλλωστε έχει τον καλύτερο και μάλιστα αυτόν που έγινε ο νεότερος σε ηλικία προπονητής σε All-Star Game. Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι αυτος θα είναι ο προπονητης μίας εκ των δύο ομάδων που θα δημιουργήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τη μία και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από την άλλη και θα αναμετρηθούν τα ξημερώματα της 20ης Φεβρουαρίου στον αγώνα των επιλέκτων που θα γίνει στο Σολτ Λέικ Σίτι. 

Έτσι, οι Σέλτικς θα έχουν διπλή εκπροσώπηση σίγουρα, καθώς ο Τζέισον Τέιτουμ έχει επιλεχθεί για βασικός, ενώ το πιθανότερο είναι να εμφανιστεί και ο Τζέιλεν Μπράουν ως ο τρίτος Κέλτης της παρέας.