Ο Βλάτκο Τσάντσαρ απαντάει στο Sportal για το μέλλον του: «Προτεραιότητα το ΝΒΑ, όποια ευκαιρία έρθει θα την αρπάξω» (vid)

Βλάτκο Τσάντσαρ

i

© Intime

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ απαντάει στο Sportal για το μέλλον του: «Προτεραιότητα το ΝΒΑ, όποια ευκαιρία έρθει θα την αρπάξω» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 20:57 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 06.07.2024

Ξεκάθαρος ο Βλάτκο Τσάντσαρ μιλώντας στην κάμερα του Sportal με το πέρας του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Σλοβενία, εξηγώντας πως στόχος του είναι η παραμονή στο ΝΒΑ, ενώ στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει για επιστροφή στη δράση.

Η Σλοβενία δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην Εθνική ομάδα, γνωρίζοντας ήττα με κάτω τα χέρια στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του ΣΕΦ. Η ομάδα του Αλεκσάντερ Σέκουλιτς δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο σε κανένα σημείο, μένοντας εκτός Ολυμπιάδας.

Την ίδια ώρα για αρκετά από τα μέλη της ομάδας ξεκινάει μια διαφορετική διαδικασία, αυτή της off-season. Ο Βλάτκο Τσάντσαρ είναι ένας εξ αυτών, με τον εκρηκτικό άσο να εξηγεί στο Sportal πως η προτεραιότητά του είναι να μείνει στο ΝΒΑ, ενώ στάθηκε στη σύντομη συνάντηση που είχε με τον GM των Ντένβερ Νάγκετς, Κάλβιν Μπουθ.

Ελλαδάρα έτοιμη για Παρίσι: Περίπατος απέναντι στη Σλοβενία του Ντόντσιτς και 40 λεπτά μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

19:19 - 06.07.2024

Ελλαδάρα έτοιμη για Παρίσι: Περίπατος απέναντι στη Σλοβενία του Ντόντσιτς και 40 λεπτά μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αυτή η Εθνική είναι για μεγάλα πράγματα. Η ομαδάρα του Σπανούλη ήταν επιβλητική κόντρα στην Σλοβενία, έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και επικράτησε με 96-68 της παρέας του Λούκα Ντόντσιτς και περιμένει Κροατία ή Δομινικανή Δημοκρατία για το τελευταίο βήμα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Για τον Τσάντσαρ η παρουσία στο Προολυμπιακό Τουρνουά δεν ήταν η αναμενόμενη και όπως εξήγησε «θέλω να δυναμώσω τα πόδια μου και το γόνατό μου να είναι και πάλι σε καλή κατάσταση. Όπως είδατε πολλά σουτ δεν ήταν καθόλου καλά από μένα».

Τα παιχνίδια δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο ίδιος, με το πέρας του Προολυμπιακού να τον οδηγεί σε αυτοκριτική. «Σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσω το σουτ μου. Σαν παίκτης πρέπει να βελτιώσω τα πάντα. Για την ώρα θα εστιάσω στο σουτ».

Με δεδομένο πως είναι free agent στην αγορά η προτεραιότητά του είναι συγκεκριμένη. «Το ΝΒΑ είναι βασική μου προτεραιότητα», τόνισε, για να προσθέσει στη συνέχεια πως «ο GM των Νάγκετς ήταν εδώ, είπα ένα γεια. Ήταν εδώ και ο ατζέντης μου. Όποια ευκαιρία μου παρουσιαστεί θα την αρπάξω και με τα δύο χέρια σίγουρα».

Για το τέλος αναφέρθηκε στoν τραυματισμό που είχε και το κίνητρο που του δημιούργησε για να βγάλει το καλό αγωνιστικό πρόσωπό του. «Φυσικά είναι κίνητρο για μένα. Ήθελα να το δείξω και στο Προολυμπιακό Τουρνουά στην Ελλάδα, όμως όπως φάνηκε δεν ήταν η ώρα μου. Τώρα επιστρέφω στις προπονήσεις«.