Ο Χάντερ Χέιλ στο Sportal: «Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ - Να έρθει ο κόσμος της ΑΕΚ στο γήπεδο»
i

© Intime

Ο Χάντερ Χέιλ στο Sportal: «Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ - Να έρθει ο κόσμος της ΑΕΚ στο γήπεδο»

Χρήστος Τσάλτας 14:47 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 01.09.2024

Ο Χάντερ Χέιλ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson και μίλησε στο Sportal για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο.

Ημέρα άφιξης η Κυριακή για την ΑΕΚ Betsson με τον Χάντερ Χέιλ να έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης. Ο Αμερικανός σκόρερ αναμένεται να είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας επιθετικά, με τον ίδιο να δηλώνει πανέτοιμος για τη σεζόν που έρχεται.

Μιλώντας στο Sportal αναφέρθηκε στην αποκατάσταση στο τραυματισμένο πόδι του, στάθηκε στις προσδοκίες που υπάρχουν, ενώ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της Ένωσης για τη σεζόν που έρχεται.

Αρχικά απάντησε στο ερώτημα, εάν παίρνει επιπλέον κίνητρο από τις προσδοκίες του κόσμου. «Έχω αποδεχτεί τις προσδοκίες. Μου αρέσει η ευθύνη, μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ, μου αρέσουν τα μεγάλα φώτα και η ατμόσφαιρα των μεγάλων αγώνων. Ήρθα για να δείξω τι μπορώ να κάνω εντός και εκτός παρκέ. Θα είναι διασκεδαστικό. Λατρεύω να παίζω μπάσκετ, λατρεύω να δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Οπότε έχω αυτοπεποίθηση».

Το καλοκαίρι ήταν επίπονο για τον ίδιο, δεδομένου του γεγονότος πως είχε να διαχειριστεί έναν τραυματισμό. Η διαδικασία αποκατάστασης όμως πήγε όπως την σχεδίασε.

«Ήταν μια μακρά διαδικασία για μένα. Ακόμα δεν είμαι στο 100% αλλά φτάνω εκεί κάθε μέρα. Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα, έχω εμπιστοσύνη σε αυτό. Η ομάδα αποκατάστασης στο Λος Άντζελες έκανε καλή δουλειά. Έχουν εμπιστοσύνη σε μένα, έχω εμπιστοσύνη στην δουλειά που θα κάνουμε στην ΑΕΚ. Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Για το τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, με την ανυπομονησία να βρεθεί στα Λιόσια να είναι μεγάλη. «Φυσικά και ανυπομονώ. Ελπίζω όλοι να έρθουν να μας στηρίξουν. Ξέρω πως υπήρχαν κάποια προβλήματα στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι τώρα θα είναι διαφορετικά και να έρθουν να μας στηρίξουν. Με αυτό το γήπεδο είναι διαφορετικά. Η στήριξη είναι το κάτι άλλο. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει τεράστια ιστορία στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο οπότε ελπίζω να έχουμε την στήριξη του κόσμου».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!